Gebruiksaanwijzing PANASONIC SC-UX100E

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC SC-UX100E. Wij hopen dat dit PANASONIC SC-UX100E handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC SC-UX100E te teleladen.


PANASONIC SC-UX100E : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (7646 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PANASONIC SC-UX100E (8006 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC SC-UX100E

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Gelieve deze gebruiksaanwijzing aandachtig door te lezen voor een optimale prestatie en een veilig gebruik van het systeem. systeem Hoofdapparaat Luidsprekers SC-UX102 SA-UX102 SB-UX100 SC-UX100 SA-UX100 SB-UX100 Veiligheidsmaatregelen WAARSCHUWING!Apparaat • Beperk het risico van brand, elektrische schokken of beschadiging van het product, – Stel dit apparaat niet bloot aan regen, vocht, druppels of spetters. € Plaats geen voorwerpen waarin een vloeistof zit bovenop het apparaat plaatsen. [. . . ] Druk op [R, T] om "PRESET" te kiezen en druk vervolgens op [OK]. Secundaire diensten U kunt naar secundaire diensten luisteren als " weergegeven. Druk op [R, T] om de secundaire dienst te kiezen en druk vervolgens op [OK]. De tijd controleren Druk op [SETUP] om "CLOCK" te kiezen en druk vervolgens op [OK]. Opmerking: Als u wilt dat de klok gelijk blijft lopen, moet u de klok regelmatig gelijk zetten. Beschikbare informatie bekijken U kunt de volgende informatie op het displaypaneel bekijken. Druk op [R, T] om de instelling (in minuten) te kiezen en druk vervolgens op [OK]. De signaalkwaliteit controleren U kunt de signaalkwaliteit controleren door de stand van de antenne aan te passen. Opmerking: • De resterende tijd wordt elke minuut een paar seconden weergegeven. "SLEEP 1" wordt altijd weergegeven als er nog 1 minuut resteert. 1 Druk op [PLAY MENU] om "SIGNAL QUALITY" te kiezen en druk vervolgens op [OK]. Afspeeltimer (Behalve voor Bluetooth® en AUX-bron) U kunt de timer zo instellen dat u op een bepaalde tijd wordt gewekt. Druk op [R, T] om de begintijd in te stellen en druk vervolgens op [OK]. Druk op [R, T] als u de bron wilt selecteren die u wilt afspelen en druk vervolgens op [OK]. Automatische aanpassing van de klok U kunt instellen dat de klok automatisch wordt bijgewerkt. tQBJ0971 1 2 Druk op [PLAY MENU] om "AUTO CLOCK ADJ" te kiezen. Druk op [R, T] om "ON ADJUST" te kiezen en druk vervolgens op [OK]. Fm Page 11 Tuesday, September 13, 2016 10:41 AM De timer inschakelen 1 2 3 Stel de bron in die u wilt beluisteren (disc, USB of radio) en regel het volume. Druk op [R, T] om "PLAY ON" te kiezen en druk vervolgens op [OK]. Jukebox USB U kunt de jukebox gebruiken om een crossfade-effect tussen songs toe te voegen. U kunt ook extra functies gebruiken met de "Panasonic MAX Juke"-app (Zhieronder). De instelling controleren Druk op [SETUP] om "TIMER ADJ" te kiezen en druk vervolgens op [OK]. [. . . ] Certificatie • Dit systeem voldoet aan frequentiebeperkingen en heeft certificatie gekregen op basis van wetten die te maken hebben met frequentie. € De handelingen die hieronder beschreven worden zijn op grond van de wet strafbaar: – De hoofdeenheid uit elkaar nemen of wijzigen. Gebruiksbeperkingen • Draadloze transmissie en/of gebruik bij alle met Bluetooth® uitgeruste apparaten is niet gegarandeerd. € Alle apparaten moeten voldoen aan standaards die ingesteld werden door Bluetooth SIG, Inc. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC SC-UX100E

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC SC-UX100E zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag