Gebruiksaanwijzing PANASONIC SC-UA4E

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC SC-UA4E. Wij hopen dat dit PANASONIC SC-UA4E handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC SC-UA4E te teleladen.


PANASONIC SC-UA4E : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (8120 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PANASONIC SC-UA4E (8454 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC SC-UA4E

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Gelieve deze gebruiksaanwijzing aandachtig door te lezen voor een optimale prestatie en een veilig gebruik van het systeem. Tenzij anders wordt vermeld zijn de afbeeldingen in deze gebruiksaanwijzing die van de SC-UA3. Apparaat • Beperk het risico van brand, elektrische schokken of beschadiging van het product, – Stel dit apparaat niet bloot aan regen, vocht, druppels of spetters. € Plaats geen voorwerpen waarin een vloeistof zit bovenop het apparaat plaatsen. [. . . ] Druk op [R, T] om de secundaire dienst te kiezen en druk vervolgens op [OK]. handmatige afstemming 1 2 3 Druk herhaaldelijk op [PLAY MENU] om "TUNE MODE" te kiezen. Druk op [R, T] om "MANUAL" te kiezen en druk vervolgens op [OK]. Houd, als u automatisch wilt afstemmen, de knop ingedrukt, totdat de frequentie snel verandert. "STEREO" verschijnt wanneer een stereoprogramma wordt ontvangen. opmerking: De instelling wordt uitgeschakeld als u andere zenders selecteert. Beschikbare informatie bekijken U kunt de volgende informatie op het displaypaneel bekijken. De signaalkwaliteit controleren U kunt de signaalkwaliteit controleren door de stand van de antenne aan te passen. Het geheugen vooraf instellen U kunt tot wel 30 FM-zenders als voorkeuze instellen. 1 Druk herhaaldelijk op [PLAY MENU] om "SIGNAL QUALITY" te kiezen en druk vervolgens op [OK]. Druk op [R, T] om "LOWEST" of "CURRENT" te kiezen en druk vervolgens op [OK]. █ Handmatig voorprogrammeren 1 TQBJ2016 Druk herhaaldelijk op [PLAY MENU] om "TUNE MODE" te kiezen. Druk op [R, T] om "MANUAL" te kiezen en druk vervolgens op [OK]. Druk op [R, T] om een voorkeuzenummer te kiezen en druk vervolgens op [OK]. Voer de stappen 3 tot 5 opnieuw uit als u meer stations vooraf wilt instellen. Het nieuwe station vervangt elke station dat hetzelfde vooraf ingestelde nummer heeft. █ Een voorkeuzestation kiezen 1 2 3 1 2 Druk herhaaldelijk op [PLAY MENU] om "TUNE MODE" te kiezen. Druk op [R, T] om "PRESET" te kiezen en druk vervolgens op [OK]. De tijd controleren Druk herhaaldelijk op [SETUP] om "CLOCK" te kiezen en druk vervolgens op [OK]. Opmerking: Als u wilt dat de klok gelijk blijft lopen, moet u de klok regelmatig gelijk zetten. Afspeeltimer U kunt de timer zo instellen dat u op een bepaalde tijd wordt gewekt. Druk op [R, T] om "MONO" te kiezen en druk vervolgens op [OK]. [. . . ] € USB-apparaat met een opslagcapaciteit van meer dan 32 GB zullen onder bepaalde omstandigheden niet werken. "AUTO OFF" • Het systeem is 20 minuten lang niet gebruikt en schakelt zichzelf binnen een minuut uit. "F61" • Er is een probleem met de versterker van het systeem. € Trek de stekker van het netsnoer uit het stopcontact en vraag advies aan uw leverancier. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC SC-UA4E

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC SC-UA4E zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag