Gebruiksaanwijzing PANASONIC SC-PMX9EF

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC SC-PMX9EF. Wij hopen dat dit PANASONIC SC-PMX9EF handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC SC-PMX9EF te teleladen.


PANASONIC SC-PMX9EF : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3294 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC SC-PMX9EF

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] SC-PMX9 Voorbereidingen 1 Plaats de SC-PMX9 zo dicht mogelijk bij de draadloze netwerkrouter en richt de antenne op de achterkant van het hoofdtoestel, zoals de afbeelding toont. [. . . ] ˆ« Opmerking voor de iOS-versie U kunt de draadloze netwerkinstellingen 1 Voer het password voor het tot stand brengen met de app “Panasonic draadloos thuisnetwerk in waarop Stereo System Network Setup” (gratis). Indien u een Android toestel gebruikt, 2 Wanneer een bericht weergegeven download de app dan van de Google wordt waarin u verzocht wordt om PlayTM. Als u een iPod touch/iPhone/ het iOS-toestel in verbinding met dit systeem te stellen, druk dan op iPad gebruikt, download de app dan de home-toets. Voorbereidingen ≥ Maak opnieuw verbinding tussen uw smartphone en uw draadloos thuisnetwerk. ≥ Controleer het password van het draadloos thuisnetwerk. Na stap 3 1 Druk op de afstandsbediening herhaaldelijk op [SETUP] om “Net Setup” te selecteren en druk vervolgens op [OK]. [. . . ] €œSettings” “Wi-Fi” Inschakelen De naam van uw draadloze thuisnetwerk (SSID)*3 *3: Het kan zijn dat u het password moet invoeren. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC SC-PMX9EF

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC SC-PMX9EF zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag