Gebruiksaanwijzing PANASONIC SCPM602

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC SCPM602. Wij hopen dat dit PANASONIC SCPM602 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC SCPM602 te teleladen.


PANASONIC SCPM602 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (10806 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC SCPM602

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Gelieve deze gebruiksaanwijzing aandachtig door te lezen voor een optimale prestatie en een veilig gebruik van het systeem. Book Page 2 Monday, August 22, 2016 3:26 PM Uw systeem en de illustraties kunnen er anders uit zien. systeem Hoofdapparaat Luidsprekers SC-PM602 SA-PM602 SB-PM500 Veiligheidsmaatregelen WAARSCHUWING!Apparaat • Beperk het risico van brand, elektrische schokken of beschadiging van het product, – Stel dit apparaat niet bloot aan regen, vocht, druppels of spetters. [. . . ] 1 2 Druk herhaaldelijk op [PLAY MENU] om "DAB SECONDARY" te kiezen. Druk op [R, T] om de secundaire dienst te kiezen en druk vervolgens op [OK]. opmerking: De instelling wordt uitgeschakeld als u andere zenders selecteert. Beschikbare informatie bekijken U kunt de volgende informatie op het displaypaneel bekijken. • Informatie over de DAB-uitzending • Programmatype • Ensemble-label • Frequentie • Tijd Druk op [DISPLAY]. Automatisch afstemmen 1 2 Druk op [PLAY MENU] om "AUTOSCAN" te kiezen en druk vervolgens op [OK]. Als er geen station is gevonden, dan wordt "SCAN FAILED" weergegeven. Opmerking: De vooraf ingestelde frequenties worden gewist, wanneer u een automatische afstemming uitvoert. De signaalkwaliteit controleren U kunt de signaalkwaliteit controleren door de stand van de antenne aan te passen. Het geheugen vooraf instellen U kunt tot wel 20 zenders als voorkeur instellen. 1 1 2 3 4 5 Druk herhaaldelijk op [PLAY MENU] om "TUNE MODE" te kiezen. Druk op [R, T] om "STATION" te kiezen en druk vervolgens op [OK]. Druk op [R, T] om een voorkeuzenummer te kiezen en druk vervolgens op [OK]. Voer de stappen 3 tot 5 opnieuw uit als u meer stations vooraf wilt instellen. Voer de stappen 3 tot 5 opnieuw uit als u meer stations vooraf wilt instellen. Het nieuwe station vervangt elke station dat hetzelfde vooraf ingestelde nummer heeft. Opmerking: RDS-gegevens zullen soms niet verschijnen als de ontvangst slecht is. De tijd controleren Kies "CLOCK" door herhaaldelijk op [SETUP] te drukken en druk vervolgens op [OK]. Opmerking: Als u wilt dat de klok gelijk blijft lopen, moet u de klok regelmatig gelijk zetten. Opmerking: • De resterende tijd wordt elke minuut een paar seconden weergegeven. "SLEEP 1" wordt altijd weergegeven als er nog 1 minuut resteert. Afspeeltimer (Behalve voor Bluetooth®-bron) U kunt de timer zo instellen dat u op een bepaalde tijd wordt gewekt. [. . . ] € De handelingen die hieronder beschreven worden zijn op grond van de wet strafbaar: – De hoofdeenheid uit elkaar nemen of wijzigen. Gebruiksbeperkingen • Draadloze transmissie en/of gebruik bij alle met Bluetooth® uitgeruste apparaten is niet gegarandeerd. € Alle apparaten moeten voldoen aan standaards die ingesteld werden door Bluetooth SIG, Inc. € Afhankelijk van de specificaties en instellingen van een apparaat, kan deze zich niet verbinden of sommige operaties kunnen anders zijn. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC SCPM602

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC SCPM602 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag