Gebruiksaanwijzing PANASONIC SC-NE5EF

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC SC-NE5EF. Wij hopen dat dit PANASONIC SC-NE5EF handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC SC-NE5EF te teleladen.


PANASONIC SC-NE5EF : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2759 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC SC-NE5EF

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] ‰¥ Als u met uw Mac/PC een draadloze instelling wilt uitvoeren, of als u de geavanceerde instelling wilt toepassen, raadpleeg dan [SC-NE5] “Methode 4” of [SC-NE3] “Methode 3” in de gebruiksaanwijzing. [. . . ] U kunt de draadloze netwerkinstellingen tot stand brengen met de app “Panasonic Stereo System Network Setup” (gratis). Indien u een Android toestel gebruikt, download de app dat van de Google PlayTM Store. Als u een iPod touch/iPhone/iPad gebruikt, download de app dan van de App Store. Voorbereidingen ≥Maak opnieuw verbinding tussen uw smartphone en uw draadloos thuisnetwerk. 1 Voer het password voor het draadloos thuisnetwerk in waarop het iOS-toestel aangesloten is. 2 Wanneer een bericht weergegeven wordt waarin u verzocht wordt om het iOS-toestel in verbinding met dit systeem te stellen, druk dan op de hometoets om de app te sluiten. [. . . ] €œSettings” “Wi-Fi” Inschakelen De naam van uw draadloze thuisnetwerk (SSID)*3 *3 : Het kan zijn dat u het password moet invoeren. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC SC-NE5EF

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC SC-NE5EF zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag