Gebruiksaanwijzing PANASONIC SC-HTB570EG

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC SC-HTB570EG. Wij hopen dat dit PANASONIC SC-HTB570EG handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC SC-HTB570EG te teleladen.


PANASONIC SC-HTB570EG : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (13192 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC SC-HTB570EG

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Book 2 ページ 2013年1月10日 木曜日 午後3時0分 Schritt 1: Wählen Sie die für Sie Positionieren Sie die Lautsprecher in der Waagerechten Bedecken Sie die Zusammenbaufläche zur Vermeidung von Schäden oder Kratzern mit einem weichen Tuch. [. . . ] Book 28 ページ 2013年1月10日 木曜日 午後2時59分 Stap 2: Sluit de kabels aan Sluit de netvoedingskabel niet op het hoofdtoestel en de actieve subwoofer aan tot alle andere aansluitingen tot stand gebracht zijn. Als de TV compatibel is met HDMI (ARC) HDMI IN (ARC) Televisie HDMI-kabel Zorg ervoor dat u op de ARC-compatibele aansluiting van de TV aansluit. ) Hoofdtoestel Wit Rood HDMI (ARC) Audio Return Channel (Audioterugkeerkanaal): Stelt een home theater systeem in staat om audio via de HDMI-kabel van de TV te ontvangen en af te spelen, zonder dat extra bedrading nodig is. AV OUT TV(ARC) AV OUT TV(ARC) Als de TV niet compatibel is met HDMI (ARC) HDMI IN Televisie OPTICAL OUT HDMI-kabel DIGITAL AUDIO IN AV OUT TV(ARC) TV (OPT1) Optische digitale audiokabel AV OUT TV(ARC) Hoofdtoestel Wit Rood De HDMI-kabel wordt vereist voor VIERA Link “HDAVI Control”. ‰Als de TV geen Panasonic TV is, zet dan “Ontvanger” of “Externe luidsprekers” op “On”. druk op de afstandsbediening van de TV op [i VOL j] om het volume te regelen. [. . . ] Raadpleeg de gebruiksaanwijzing voor montage op de muur en voor andere details. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC SC-HTB570EG

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC SC-HTB570EG zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag