Gebruiksaanwijzing PANASONIC SA-XR70

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC SA-XR70. Wij hopen dat dit PANASONIC SA-XR70 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC SA-XR70 te teleladen.


PANASONIC SA-XR70 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4056 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PANASONIC SA-XR70 (2372 ko)
   PANASONIC SA-XR70 (1600 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC SA-XR70

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Als het discmenu verschijnt, selecteert u met de knoppen een optie in het menu en drukt u op OK op de afstandsbediening om het afspelen te starten. [. . . ] Als u het afspelen wilt stoppen, drukt u nogmaals op DISC om over te schakelen naar de discmodus. U kunt nu uw USB-apparaat loskoppelen. 1 2 3 Aansluiten Instellen Genieten Snelstartgids Wat zit er in de doos? F Druk op om het afspelen te stoppen. Opmerking: als u op de knop u drukt, wordt het afspelen hervat vanaf het laatste stoppunt. Druk op í om vanaf het begin af te spelen. Andere draagbare audiospelers A Gebruik een 3, 5mm-stereo-audiokabel (niet meegeleverd) om de uitgang van de hoofdtelefoonaansluiting op uw draagbare audiospeler aan de MP3 LINK-aansluiting te koppelen. B Druk op PLAY op uw draagbare audiospeler. C Druk herhaaldelijk op AUX (MP3 LINK) totdat `MP3 LINK' wordt weergeven om het afspelen te starten. Het apparaat Afstandsbediening en 2 batterijen Gebruikershandleiding Luidsprekerkabels Hulp nodig? Gebruikershandleiding Raadpleeg de gebruikershandleiding die u bij uw Philips DVD Home Theatre-systeem hebt ontvangen. Dim display OSD-taal Screensaver Slaapfunctie DivX(R)-VOD-code Auto English Dansk Nederlands Suomi Français Deutsch Italiano SCART IN FRONT FRONT RIGHT LEFT AUDIO OUT AUDIO OUT Druk op [OPTION] om het menu af te sluiten. AUDIO OUT DVD-recorder/videorecorder/ kabel- of satellietdoos Het apparaat (achterkant) AUDIO IN C Gebruik de knoppen en druk vervolgens op . om { OSD-taal } te selecteren D Gebruik de knoppen L Gebruik de meegeleverde scart-kabel om de SCART TO TV-aansluiting van het apparaat aan te sluiten op de overeenkomstige SCART-ingang van de TV. Opmerkingen: ­ Druk tijdens het kijken naar een TV-programma herhaaldelijk op AUX (MP3 LINK) tot `SCART IN' wordt weergegeven, om het geluid weer te geven. ­ Ondersteunt uw TV HDMI, sluit dit apparaat dan aan op uw TV via de HDMI-aansluiting voor een betere beeldkwaliteit. Raadpleeg de meegeleverde gebruikershandleiding voor meer informatie. R AUX Het apparaat (achterkant) om een taaloptie in het menu te selecteren en druk vervolgens op OK om te bevestigen. E Druk op OPTIONS om af te sluiten. Opmerking: de taal die u hier selecteert, wordt alleen gebruikt voor de menu's op de TV wanneer u het Home Theatre-systeem bedient, niet voor het menu van de DVD. [. . . ] Er zijn verschillende instelopties beschikbaar op het home theatre-systeem (audio, video, voorkeuren). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC SA-XR70

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC SA-XR70 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag