Gebruiksaanwijzing PANASONIC RR-XS420E

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC RR-XS420E. Wij hopen dat dit PANASONIC RR-XS420E handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC RR-XS420E te teleladen.


PANASONIC RR-XS420E : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5618 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PANASONIC RR-XS420E (3044 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC RR-XS420E

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Neem bij de verwijdering van oude producten de lokale wetgeving in acht en plaats deze producten niet bij het gewone huishoudelijke afval. Als u oude producten correct verwijdert voorkomt u negatieve gevolgen voor het milieu en de volksgezondheid. LCD display, ( zie afbeelding 2 ) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 Eenmalige weergave van alle tracks op een disk in willekeurige volgorde. [. . . ] Tracks scannen Basversterker Batterij leeg Elektronische overslagbeveiliging (ESP) (45 seconden) Tracknummer Toets op wachtstand Het huidige nummer wordt steeds opnieuw afgespeeld. Als u een CD-Rewritable (CD-RW) wilt afspelen, duurt het 3­15 seconden voordat de geluidsweergave begint na het indrukken van 2;. Stel de speler, de batterijen of CD's niet bloot aan vocht, regen, zand of bovenmatige hitte (veroorzaakt door verwarmingstoestellen of direct zonlicht). U kunt de CD-speler met een zacht, een beetje vochtig gemaakt, pluisvrij doekje reinigen. Om de CD te reinigen, veegt u met een zacht, pluisvrij doekje in een rechte lijn van het midden naar de rand. De lens kan beslaan als de speler plotseling van een koude naar een warme omgeving wordt gebracht. Laat de CD-speler in een warme omgeving staan tot het vocht verdampt is. Geen geluid of geluid van slechte kwaliteit · Houd het apparaat uit de buurt van gsm's die in gebruik zijn. Bij gebruik in de auto, controleer of de adaptercassette op de juiste manier geplaatst is, of de afspeelrichting van de cassettespeler in de auto klopt (druk op autoreverse om te wijzigen) en of de aansluitbus van de sigarenaansteker schoon is. Selecteert de verschillende weergavemogelijkheden: Om naar de normale weergave terug te keren REP 1: Het huidige nummer wordt steeds weer gespeeld REP ALL : De volledige CD wordt steeds weer gespeeld SCAN : De eerste 10 seconden van alle resterende nummers worden na elkaar gespeeld SHUFFLE : Alle nummers van de CD worden in willekeurige volgorde gespeeld tot alle nummers één keer gespeeld zijn 5 p/LINE OUT. Aansluitbus voor externe voeding "AY3162 (niet bijgeleverd)" Dit apparaat voldoet aan de radio-ontstoringseisen van de Europese Unie. Met het oog op het milieu · alle overbodig verpakkingsmateriaal werd weggelaten. We hebben ervoor gezorgd dat de verpakking gemakkelijk in twee afzonderlijke materialen te scheiden is: karton (doos) en polethyleen (zakken, beschermende schuimfolie). Uw speler bestaat uit materialen die na demontage door een gespecialiseerd bedrijf gerecycled kunnen worden. [. . . ] Uw speler bestaat uit materialen die na demontage door een gespecialiseerd bedrijf gerecycled kunnen worden. Informeer waar u verpakkingsmateriaal, lege batterijen en oude apparatuur voor recycling kunt inleveren. Batterijen (niet bijgeleverd) Met deze speler kunt u naar keuze de volgende batterijen gebruiken: · Batterijen niet weggooien, maar inleveren als KCA. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC RR-XS420E

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC RR-XS420E zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag