Gebruiksaanwijzing PANASONIC RQ-SX30

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC RQ-SX30. Wij hopen dat dit PANASONIC RQ-SX30 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC RQ-SX30 te teleladen.


PANASONIC RQ-SX30 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (19 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PANASONIC RQ-SX30 (1697 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC RQ-SX30

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Voor een helderder en zuiverder geluid Reinig regelmatig de koppen om een goede geluidskwaliteit tijdens het weergeven te verzekeren. (A) Wanneer de oplaadbare batterij (meegeleverd) volledig is opgeladen (na ongeveer 5 uur opladen) · Als een knarsend geluid te horen is, dient u het vuil op de plug eraf te vegen. [. . . ] (A) Wanneer de oplaadbare batterij (meegeleverd) volledig is opgeladen (na ongeveer 5 uur opladen) · Als een knarsend geluid te horen is, dient u het vuil op de plug eraf te vegen. Als u in dit apparaat `high position' of `metal position' banden gebruikt, kan de geluidskwaliteit niet optimaal zijn. Wanneer u het deksel sluit, spoelt het apparaat de band strak en kan de weergave beginnen vanaf de kant die naar boven is gericht. AUTO-REVERSE (Automatische bandomkering): De band speelt tot 3-maal achter elkaar af, tenzij u hem stilzet. De lampjes schuiven tweemaal en gaan daarna aan om de batterijlading te tonen. Onderdrukt de ruis tot 1/3 op banden die met Dolby B NR zijn opgenomen. Gebruik of installeer dit apparaat niet in de nabijheid van warmtebronnen. Laat het apparaat niet achter in een auto die voor lange tijd in direct zonlicht geparkeerd is met de portieren en ramen dicht. Stop het gebruik als u zich niet comfortabel voelt met de oortelefoon of andere onderdelen van het apparaat direct in contact met uw huid. Tijdens het gebruik is dit product vatbaar voor radiostoring veroorzaakt door een mobiele telefoon. Wanneer dergelijke storing optreedt, moet u dit product en de mobiele telefoon verder van elkaar vandaan gebruiken. De apparatuur dient dicht bij een stopcontact te worden geïnstalleerd en de netstekker dient zodanig te worden geplaatst dat hij gemakkelijk bereikbaar is in geval van problemen. [. . . ] Tijdens het gebruik is dit product vatbaar voor radiostoring veroorzaakt door een mobiele telefoon. Wanneer dergelijke storing optreedt, moet u dit product en de mobiele telefoon verder van elkaar vandaan gebruiken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC RQ-SX30

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC RQ-SX30 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag