Gebruiksaanwijzing PANASONIC RQ-LA470

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC RQ-LA470. Wij hopen dat dit PANASONIC RQ-LA470 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC RQ-LA470 te teleladen.


PANASONIC RQ-LA470 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (19 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PANASONIC RQ-LA470 (3956 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC RQ-LA470

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Bei unsachgemäßem Umgang mit Batterien besteht die Gefahr eines Auslaufens von Batterieelektrolyt, was eine Beschädigung von Gegenständen, die mit dem Elektrolyt in Kontakt kommen, sowie einen Brandausbruch zur Folge haben kann. Bringen Sie den Lautsprecher nicht in die Nähe von Fernsehgeräten, Personalcomputern und anderen Geräten oder Gegenständen, die The socket outlet shall be installed near the equipment and easily accessible durch Magnetfeldeinwirkung beeinträchtigt werden können. /Wenn die Dauer der Aufzeichnung auf dem IC-Recorder kürzer ist als die Dauer der Wiedergabe der Cassette, startet die Wiedergabe der Cassette vor dem Ende des Abschnitts. [. . . ] /Wenn die Dauer der Aufzeichnung auf dem IC-Recorder kürzer ist als die Dauer der Wiedergabe der Cassette, startet die Wiedergabe der Cassette vor dem Ende des Abschnitts. Gebruik nooit oude en nieuwe batterijen, of batterijen van een verschillend type, door elkaar. Haal de batterijen eruit wanneer u het apparaat voor langere tijd niet gaat gebruiken. Verkeerd gebruik van de batterijen kan leiden tot lekkage van elektrolyt, hetgeen niet alleen beschadiging van de onderdelen maar ook brand kan veroorzaken. indien elektrolyt uit de batterijen lekt , raadpleeg dan uw handelaar. Was grondig met water indien elektrolyt op een deel van uw huid is terechtgekomen. Bij gebruik van oplaadbare batterijen, is het aan te bevelen dat u Panasonic oplaadbare batterijen gebruikt. Zet het volume niet te hard wanneer u luistert via een hoofdtelefoon of oortelefoon. Als een knarsend geluid te horen is, dient u het vuil op de plug eraf te vegen. Geluid van de cassetteband en geluid dat op de IC-recorder is opgenomen worden achter elkaar afgespeeld op de IC-recorder. /Bryt av hela fliken med en Om opnieuw te kunnen opnemen op een beveiligde cassette/ skruvmejsel. Het gedeelte op de IC-recorder vanaf het punt waar u op deze toets drukt tot het einde van de ingestelde tijd wordt herhaald. (Geluid wordt opgenomen vanaf de band naar de IC-recorder)/ (Ljudet från bandet spelas in på IC-inspelaren)/ (Optager lyd fra kassettebåndet til IC-optageren) Druk op [IC q/g REP] of [7] om terug te keren naar stap 3. Druk op [IC q/g REP] of [7], of druk tweemaal op [IC */g COMP], om terug te keren naar stap 2. Als de tijd van de opname op de IC-recorder korter is dan de afspeeltijd op de cassetteband, zal de cassetteband halverwege beginnen afspelen. " VAS " (ON) " " (OFF) Zet op UIT wanneer u deze functie niet wilt gebruiken. [. . . ] Druk op [IC q/g REP] of [7], of druk tweemaal op [IC */g COMP], om terug te keren naar stap 2. Als de tijd van de opname op de IC-recorder korter is dan de afspeeltijd op de cassetteband, zal de cassetteband halverwege beginnen afspelen. " VAS " (ON) " " (OFF) Zet op UIT wanneer u deze functie niet wilt gebruiken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC RQ-LA470

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC RQ-LA470 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag