Gebruiksaanwijzing PANASONIC RQ-L470

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC RQ-L470. Wij hopen dat dit PANASONIC RQ-L470 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC RQ-L470 te teleladen.


PANASONIC RQ-L470 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1522 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PANASONIC RQ-L470 (3956 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC RQ-L470

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Reinigen der Tonköpfe Damit bei Wiedergabe und Aufnahme stets die optimale Klangqualität erzielt wird, sollten die Tonköpfe in regelmäßigen Abständen gereinigt werden. / Sobald Sie die jeweilige Taste loslassen, wird die Wiedergabe an der betreffenden Stelle fortgesetzt. [. . . ] Stop het gebruik als u zich niet comfortabel voelt met de oortelefoon of andere onderdelen van het apparaat direct in contact met uw huid. Plaats hem daarom niet dicht bij tv-toestellen, personalcomputers of andere apparaten die gemakkelijk door magnetisme worden beïnvloed. Tijdens het gebruik is dit product vatbaar voor radiostoring veroorzaakt door een mobiele telefoon. Wanneer dergelijke storing optreedt, moet u dit product en de mobiele telefoon verder van elkaar vandaan gebruiken. De apparatuur dient dicht bij een stopcontact te worden geïnstalleerd en de netstekker dient zodanig te worden geplaatst dat hij gemakkelijk bereikbaar is in geval van problemen. Gebruik uitsluitend de Panasonic netspanningsadapter RP-AC30 of RP-AC32 (niet meegeleverd, niet verkrijgbaar in sommige landen). Als u in dit apparaat `high position' of `metal position' banden gebruikt, zal het geluid mogelijk niet goed worden opgenomen. Tijdens weergave/Under avspelning/Under afspilning A-B Indrukken bij het startpunt (A). [X2]: " X2 "De opnametijd van de band wordt verdubbeld voor het opnemen. Banden die met de [X2] functie zijn opgenomen dient u te beluisteren op spelers die eveneens deze functie hebben. Als u het apparaat langer dan een minuut in de stopstand laat staan, wordt het apparaat automatisch uitgeschakeld. Alvorens een chemisch behandelde doek te gebruiken, dient u de bijbehorende instructies aandachtig te lezen. [. . . ] Wispreventielipje voor kant A/ Flik för sida A/Tap for side A Wispreventielipje voor kant B/ Flik för sida B/Tap for side B ) De IC-opname stopt en de herhaalde weergave van het gedeelte opgenomen in stappen 2 en 3 begint. ) Bandsnelheid: 4, 8 cm/s /2, 4 cm/s Aansluitingen: Uitgang: EARPHONE 80 MIC, 0, 6 mV (200-600 ) Ingang: Luidspreker: 3, 6 cm 4 Voeding: Batterijen: DC 3 V (twee R6/LR6, AA, UM-3 batterijen) Netspanning: DC 3 V met optionele netspanningsdapter RP-AC30/RP-AC32 Afmetingen (B × H × D): 111, 5×81, 3×34, 8 mm Gewicht (zonder batterijen): 192, 7 g (Bij gebruik in de HOLD (vergrendeld) stand, bij 25ºC, op een effen en stabiel oppervlak) Droge alkalinebatterijen; Opnemen; Ongeveer 18 uur (MIC) Weergeven; Ongeveer 25 uur (Oortelefoon) Ongeveer 15 uur (Luidsprekers) De weergavetijd kan korter zijn afhankelijk van de bedieningscondities. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC RQ-L470

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC RQ-L470 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag