Gebruiksaanwijzing PANASONIC RP-HC300

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC RP-HC300. Wij hopen dat dit PANASONIC RP-HC300 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC RP-HC300 te teleladen.


PANASONIC RP-HC300 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1524 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PANASONIC RP-HC300 (1532 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC RP-HC300

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig door om optimale prestaties en een veilig gebruik te verzekeren. [. . . ] Gebruik de hoofdtelefoon niet tijdens het besturen van een gemotoriseerd voertuig. Neem de grootst mogelijke voorzichtigheid in acht of onderbreek het gebruik in potentieel gevaarlijke situaties. Let goed op dat u de polen ( en ) van de batterij in de juiste richting plaatst. Batterij: R03/LR03, AAA Bij gebruik van oplaadbare batterijen, is het aan te bevelen dat u Panasonic oplaadbare batterijen gebruikt. Vervang de batterij wanneer de bedieningsindicator slechts zwakjes brandt of niet gaat branden. Doe het " " teken op de plug overeenkomen met het " " teken op de aansluiting en steek de plug erin. Nicht in die Buchsen, die in den Armlehnen bestimmter Passagierflugzeugen vorgesehen sind. Gebruik de meegeleverde grote stereoplug-adapter om aan te sluiten op een grote hoofdtelefoonaansluiting (6, 3 mm stereo). [. . . ] Aandrijfeenheden: 40 mm Impedantie: 56 Gevoeligheid: 100 dB/mW Frequentiekarakteristiek: 8 Hz­22 kHz Niveau van actieve ruisonderdrukking: meer dan 18 dB bij 300 Hz Ingangsvermogen: 200 mW Voeding: 1, 5 V gelijkstroom (R03/LR03, AAA) Levensduur van batterij: 17 uur (R03), 35 uur (LR03) Snoerlengte: 2m Plug: 3, 5 mm Gewicht: 230 g (netto), 180 g (zonder batterij en snoer) De werkelijke levensduur van de batterij hangt af van de gebruiksomstandigheden. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC RP-HC300

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC RP-HC300 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag