Gebruiksaanwijzing PANASONIC RP-HC30

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC RP-HC30. Wij hopen dat dit PANASONIC RP-HC30 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC RP-HC30 te teleladen.


PANASONIC RP-HC30 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (19 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PANASONIC RP-HC30 (1073 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC RP-HC30

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Om productbeschadiging te voorkomen, dit product niet blootstellen aan regen, water of andere vloeistoffen. Neem de batterij eruit indien u het apparaat voor geruime tijd niet gaat gebruiken. Laat de batterij niet in een auto achter waar deze lange tijd wordt blootgesteld aan direct zonlicht wanneer deuren en ramen gesloten zijn. [. . . ] De onderdelen waarmee elektrolyt in contact komt kunnen beschadigd raken en zelfs brand kan worden veroorzaakt. Deshágase de las pilas usadas siguiendo las instrucciones del fabricante. Specificaties onder voorbehoud van wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving. Tijdens het gebruik is dit product vatbaar voor radiostoring veroorzaakt door een mobiele telefoon. Wanneer dergelijke storing optreedt, moet u dit product en de mobiele telefoon verder van elkaar vandaan gebruiken. Vervang de batterij uitsluitend door hetzelfde of een gelijkwaardig type aanbevolen door de fabrikant. Gooi verbruikte batterijen weg volgens de instructies van de fabrikant. -Als u dit symbool zietInformatie over het weggooien van elektrische en elektronische apparatuur (particulieren) Dit symbool betekent in Europa dat gebruikte elektrische en elektronische producten niet bij het normale huishoudelijke afval mogen. (R03/LR03, AAA; niet meegeleverd) Druk naar binnen en vervolgens naar beneden op het - einde. Bij gebruik van een oplaadbare batterij is het aan te bevelen dat u een Panasonic oplaadbare batterij gebruikt. Als de batterij leeg is, of als helemaal geen batterij is geplaatst, werkt het apparaat als een conventionele oortelefoon. Hoe de oorkussentje moeten worden bevestigd Alleen wanneer de oorkussentjes goed in de oorkanalen passen, dichten deze de oortelefoon en uw oor goed af. Als dit niet de juiste maat is, vervangt u deze door S- of Lformaat oorkussentjes (bijgeleverd) f. Zet het volume op het audioapparaat of op het audiosysteem aan boord g in de laagste stand en steek de oortelefoonplug (3, 5 mm stereo) in de oortelefoonaansluiting (gebruik zonodig de plugadapter a). De oortelefoonplug en de vliegtuigplugadapter kunnen verschillen van de aansluitingen in de armleuning van sommige vliegtuigen. Start de weergave op het audioapparaat en stel het volume erop in; of, · Stel het volume in op het audiosysteem aan boord. [. . . ] Start de weergave op het audioapparaat en stel het volume erop in; of, · Stel het volume in op het audiosysteem aan boord. Stel het volume in met [VOL] op de bedieningseenheid of stel het volume opnieuw in op de geluidsbron. Zolang [MONITOR] wordt ingedrukt, wordt het geluid van de muziek onderbroken en hoort u in plaats daarvan het omgevingsgeluid. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC RP-HC30

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC RP-HC30 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag