Gebruiksaanwijzing PANASONIC RP-HC150

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC RP-HC150. Wij hopen dat dit PANASONIC RP-HC150 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC RP-HC150 te teleladen.


PANASONIC RP-HC150 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (19 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PANASONIC RP-HC150 (911 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC RP-HC150

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Er kunnen luchtvaartmaatschappijen zijn die het gebruik van het apparaat niet toestaan. Neem voor nadere details contact op met de maatschappij waarmee u vliegt. Houd de batterij en de vliegtuigstekkeradapter buiten bereik van kinderen, om inslikken te voorkomen. [. . . ] Neem de batterij eruit indien u het apparaat voor geruime tijd niet gaat gebruiken. Laat de batterij niet in een auto achter waar deze lange tijd wordt blootgesteld aan direct zonlicht wanneer deuren en ramen gesloten zijn. De onderdelen waarmee elektrolyt in contact komt kunnen beschadigd raken en zelfs brand kan worden veroorzaakt. Deshágase de las pilas usadas siguiendo las instrucciones del fabricante. Specificaties onder voorbehoud van wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving. Tijdens het gebruik is dit product vatbaar voor radiostoring veroorzaakt door een mobiele telefoon. Wanneer dergelijke storing optreedt, moet u dit product en de mobiele telefoon verder van elkaar vandaan gebruiken. Vervang de batterij uitsluitend door hetzelfde of een gelijkwaardig type aanbevolen door de fabrikant. Gooi verbruikte batterijen weg volgens de instructies van de fabrikant. (R03/LR03, AAA; niet meegeleverd) Druk naar binnen en vervolgens naar beneden op het - einde. Bij gebruik van een oplaadbare batterij is het aan te bevelen dat u een Panasonic oplaadbare batterij gebruikt. Door de bedieningsschakelaar op "OFF" te zetten kunt u dit apparaat gebruiken als een normale hoofdtelefoon, wanneer de batterij leeg is of er geen batterij is geplaatst. Verminder de geluidssterkte van uw muziekspeler of het vliegtuiggeluidssysteem d en sluit de klinkstekker (3, 5 mm, stereo) aan op de hoofdtelefoonaansluiting (gebruik zo nodig de vliegtuigstekkeradapter a). De klinkstekker en de vliegtuigstekkeradapter kunnen bij sommige vliegtuigstoelen niet geschikt zijn voor de aansluitbus. Identificeer de linker en rechter kanalen (L en R) en zet de hoofdtelefoon op. Beweeg de schuiven naar omhoog of omlaag om de positie van de oorschelpen aan uw oren aan te passen. De oorschelpen kunnen beschadigd worden als ze krachtig in de verkeerde richting worden gedraaid. U zult nog steeds heel zacht geluid horen, ook wanneer u de [VOL] regelaar zo ver mogelijk naar [-] draait. [. . . ] Start de weergave op het audioapparaat en stel het volume erop in; of, · Stel het volume in op het audiosysteem aan boord. Zolang [MONITOR] wordt ingedrukt, wordt het geluid van de muziek onderbroken en hoort u in plaats daarvan het omgevingsgeluid. Om weer naar de muziek te luisteren die werd afgespeeld, laat u [MONITOR] los. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC RP-HC150

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC RP-HC150 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag