Gebruiksaanwijzing PANASONIC RP-BP6000

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC RP-BP6000. Wij hopen dat dit PANASONIC RP-BP6000 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC RP-BP6000 te teleladen.


PANASONIC RP-BP6000 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (19 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PANASONIC RP-BP6000 (627 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC RP-BP6000

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Grote 40 mm aandrijfeenheid en neodymium-magneet voor een krachtige geluidsweergave. Hinderlijke omgevingsgeluiden in vliegtuigen, treinen en bussen, en het geluid van airconditioners worden met een achtste onderdrukt zodat u kunt genieten van een rustigere luisteromgeving. [. . . ] dit apparaat onderdrukt hoofdzakelijk de hinderlijke laagfrequentiegeluiden. Dit betekent dat geluiden met hoogfrequentie-componenten afkomstig van autoclaxons, telefoons en mensenstemmen betrekkelijk intact blijven. Tijdens het gebruik is dit product vatbaar voor radiostoring veroorzaakt door een mobiele telefoon. Wanneer dergelijke storing optreedt, moet u dit product en de mobiele telefoon verder van elkaar vandaan gebruiken. Gelieve deze gebruiksaanwijzing volledig door te lezen alvorens dit product aan te sluiten, te bedienen of af te stellen. Voorzorgsmaatregelen bij het luisteren met de hoofdtelefoon Zet het geluid niet te hard wanneer u luistert met de hoofdtelefoon. Schuif de aan/uit schakelaar op de rechter oorschelp naar "ON". Als u de aan/uit schakelaar op "OFF" laat staan, zult u geen geluid horen. Verifieer de linker en rechter kanalen (L en R) en zet de hoofdtelefoon op. Schuif de oorschelpen omhoog of omlaag om ze goed op uw oren te zetten. Begin met af te spelen op het audioapparaat of op het aan-boord audiosysteem en stel het volume erop in. voortgezet gebruik kan huiduitslag of andere allergische reacties veroorzaken. [. . . ] voortgezet gebruik kan huiduitslag of andere allergische reacties veroorzaken. Om productbeschadiging te voorkomen, dit product niet blootstellen aan regen, water of andere vloeistoffen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC RP-BP6000

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC RP-BP6000 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag