Gebruiksaanwijzing PANASONIC RF2400EG

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC RF2400EG. Wij hopen dat dit PANASONIC RF2400EG handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC RF2400EG te teleladen.


PANASONIC RF2400EG : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (156 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC RF2400EG

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] ‰No pele el revestimiento de las pilas y no las utilice si no lo tienen. Figure A Fuse (5 ampere) Figure B Fuse (5 ampere) 2 a NEDERLANDS Voorzorgsmaatregelen ≥Indien het apparaat voor geruime tijd niet wordt gebruikt of uitsluitend op netstroom wordt gebruikt, verwijder dan alle batterijen om mogelijke beschadiging als gevolg van lekkende batterijen te voorkomen. [. . . ] ‰Deze luidsprekers zijn niet voorzien van een magnetische afscherming. Plaats deze luidsprekers derhalve niet dicht bij tv-toestellen, personalcomputers of andere apparaten die gemakkelijk door magnetisme worden beïnvloed. ‰Luister niet door de hoofdtelefoon of oortelefoon met een hoog volume. ADVARSEL: FOR Å REDUSERE FAREN FOR ∫ Gebruik van droge batterijen (niet bijgeleBRANN, STRØMSJOKK ELLER verd) B SKADER PÅ PRODUKTET, MÅ DETTE Trek de stekker van het netsnoer uit het stopconAPPARATET IKKE UTSETTES FOR tact, en trek de contrastekker uit de AC IN-aansluiting van het apparaat. Nätdel (niet bijgeleverd) Druk de batterijen tegen de (-) kant aan. Opmerking: ≥Plaats de polen (+ en -) in de juiste richting en plaats de batterij op de juiste wijze. ‰Meng geen oude en nieuwe batterijen of verschillende typen batterijen. ‰Verwijder alle batterijen wanneer u het apparaat voor langere tijd niet gaat gebruiken. ‰Beschadig het omhulsel van de batterij en niet en gebruik gaan batterijen met een beschadigd omhulsel. Verkeerd gebruik van de batterijen kan leiden tot lekkage van elektrolyt, dat voorwerpen die ermee in aanraking komen kan beschadigen en brand kan veroorzaken. Als elektrolyt uit de batterijen lekt, neemt u contact op met uw dealer. Als elektrolyt op enige plaats op uw lichaam komt, wast u deze grondig schoon met water. [. . . ] Voor het verwijderen van hardnekkig vuil, geburuikt u een zachte doek die u bevochtigt met een ≥Använd aldrig alkohol, målarthinner eller ren oplossing van water en zeep of een mild reinigbensin för att rengöra enheten. ‰Alvorens een chemisch behandelde doek te gebruiken, moet u de bij de doek horende instructies zorgvuldig doorlezen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC RF2400EG

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC RF2400EG zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag