Gebruiksaanwijzing PANASONIC RC-CD350

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC RC-CD350. Wij hopen dat dit PANASONIC RC-CD350 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC RC-CD350 te teleladen.


PANASONIC RC-CD350 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5499 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PANASONIC RC-CD350 (1250 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC RC-CD350

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Plaats daarom het apparaat niet dicht bij tv's, pc's of andere apparaten die gemakkelijk door een magnetisch veld worden beïnvloed. Deze batterij zorgt ervoor dat de instellingen van de klok, de wekker en de voorkeurkanalen van de radio in het geheugen opgeslagen blijven in geval van een stroomonderbreking. De batterij gaat ongeveer een jaar mee (één maand wanneer het apparaat niet op netspanning wordt gebruikt). [. . . ] Voor ALARM 1, speel de cd-track of de radiozender af en stel het volume in waarbij u wilt gewekt worden. ALARM 3 ALARM 2 (Oorspronkelijk display) Druk binnen 10 seconden om de wektijd in te stellen. Ingedrukt houden om de wekkerfunctie in te schakelen (de verlichting van de [DOZE] toets gaat aan). Wanneer meer dan 2 wekkerfuncties zijn ingesteld, wordt alleen de vroegste wektijd getoond. De wekker begint op de ingestelde tijd te werken en stopt automatisch na een uur. ALARM 1 speelt de cd-track of radiozender af bij het ingestelde volume (als u de cd eruit haalt, zult u een zoemtoon horen). ALARM 2 en 3 spelen een zoemer af (u kunt het volume van de zoemer niet veranderen). Na het instellen van een wekkerfunctie kunt u nog steeds een cd of de radio afspelen. Nogmaals ingedrukt houden om de wekker weer in te schakelen (tijdens het afspelen van een cd of de radio voor ALARM 1). De instellingen blijven in het geheugen opgeslagen en de wekker gaat opnieuw af de volgende dag. Stel het apparaat in voor automatische uitschakeling na verloop een aantal minuten. Elke keer dat u op de toets drukt: Druk eenmaal in om de resterende tijd te controleren. Deze functie stabiliseert het middentoonbereik, zoals de zang, en geeft het geluid een natuurlijke spreiding en diepte. Bij elke druk op de toets wordt het display beurtelings helder en duister. [. . . ] Raadpleeg uw handelaar voor verder advies wanneer u twijfels hebt of het probleem niet kunt verhelpen aan de hand van de voorgestelde maatregelen in de tabel. Houd het apparaat uit de buurt van mobiele telefoons, tv-toestellen, en andere tuners. Als er vingerafdrukken op de lens zitten, veeg dan voorzichtig schoon met een wattenstaafje. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC RC-CD350

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC RC-CD350 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag