Gebruiksaanwijzing PANASONIC PTEX600

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC PTEX600. Wij hopen dat dit PANASONIC PTEX600 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC PTEX600 te teleladen.


PANASONIC PTEX600 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (17023 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PANASONIC PTEX600 (16932 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC PTEX600

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Drücken Sie die Taste <AV MUTE> auf der Fernbedienung, um die Bildwiedergabe auszuschalten. [. . . ] Drücken Sie die Taste <P-TIMER> erneut, um die Zeitzählung zu stoppen. 5555 Drücken Sie die Taste <ENTER> oder ►, um die gewünschte Option zu öffnen. Drücken Sie die Taste <MENU>, um die Menüanzeige zu verlassen. 2222 Drücken Sie die Taste <ENTER> oder die Taste ►, um die Informationen des aktuellen Projektor-Status anzuzeigen. Die hier vorgenommenen Einstellungen sind die gleichen, wie die im Menü [Netzwerk] am Projektor vorgenommenen. Zz Kontrollieren Sie, ob die Luftfiltereinheit dicht verschlossen ist. [. . . ] Zz Kontrollieren Sie, ob die Luftfiltereinheit dicht verschlossen ist. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC PTEX600

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC PTEX600 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag