Gebruiksaanwijzing PANASONIC NT-ZP1HXE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC NT-ZP1HXE. Wij hopen dat dit PANASONIC NT-ZP1HXE handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC NT-ZP1HXE te teleladen.


PANASONIC NT-ZP1HXE : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (559 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PANASONIC NT-ZP1HXE (775 ko)
   PANASONIC NT-ZP1HXE (775 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC NT-ZP1HXE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 28 WAARSCHUWING Steek de stekker niet in of trek hem niet uit het stopcontact met natte handen. ) ● Zorg er altijd voor dat uw handen droog zijn voordat u de stekker aanraakt of het apparaat inschakelt. ςZorg ervoor dat het voltage aangegeven op het etiket van het apparaat dezelfde is als uw lokale voltage. Indien dit niet het geval is, kan dit een elektrische schok of brand veroorzaken. [. . . ] Oneffen en niet hitte-bestendige oppervlaktes zoals niethittebestendig vloerbedekking of tafelkleed, enz. ) ● Plaatsen waar het apparaat kan worden bespat met water of in de buurt van een warmtebron. — Plaatsen waar met water wordt gevuld, zoals een bad, wastafel of in andere containers. ) ● ( ( ) ) Nederlands Raak het apparaat niet aan met natte handen. Anders kan er een elektrische schok of brand ontstaan, vanwege kortsluiting. ( ( ) ) Trek altijd de stekker uit het stopcontact wanneer het apparaat wordt uitgeschakeld, voordat u het verplaatst en voor het schoonmaken. Anders kan er een elektrische schok of brand ontstaan, vanwege lekstroom. ςPlaats apparaat op een stevig, droog, schoon, vlak, hittebestendig aanrecht. ) Pas op niet te struikelen over of vast komen te zitten in het netsnoer tijdens het gebruik. ςZorg ervoor dat de kruimellade schoon is en juist ingesteld bij gebruik van het apparaat. ) Trek de stekker uit het stopcontact en laat het apparaat volledig afkoelen alvorens het te reinigen en op te bergen. ςDruk de roosterhendel alleen naar beneden om te roosteren, blokkeer hem nooit. ) Belangrijke informatie Laat het apparaat niet vallen om beschadiging te voorkomen. Zet het apparaat niet aan voor andere doeleinden dan het roosteren of opwarmen van brood. — Zet het apparaat niet aan als de insteeksleuven zijn bedekt met brood. — Dit apparaat is niet geschikt voor bediening door middel van een externe timer of een afzonderlijk afstandsbedieningssysteem. Voordat u het netsnoer opbergt, reinig de broodrooster want er kunnen kruimels uitvallen. 38) ● Voordat u de broodrooster gebruikt, pas de lengte van het netsnoer aan in deze plaatsen. Opmerking ● Rook of geur doet zich voor wanneer de broodrooster voor de eerste keer wordt gebruikt. ςGrootte van brood Dikte: 1~2 cm 8~12 cm 8~13 cm • Plaats het brood met de lange zijde naar beneden. [. . . ] ς Haal de stekker uit het stopcontact en zorg ervoor dat het apparaat volledig is afgekoeld. Opmerking ● Gebruik geen benzine, verdunner, alcohol, bleekmiddel, schuurpoeder, metalen borstel of nylon borstel, anders wordt het oppervlak beschadigd. Binnenkant Schud de hoofdbehuizing lichtjes om kruimels naar binnen te laten op de kruimellade. Kruimellade Wassen met verdund afwasmiddel (neutraal) en een zachte spons. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC NT-ZP1HXE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC NT-ZP1HXE zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag