Gebruiksaanwijzing PANASONIC NR-B53V1-XE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC NR-B53V1-XE. Wij hopen dat dit PANASONIC NR-B53V1-XE handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC NR-B53V1-XE te teleladen.


PANASONIC NR-B53V1-XE : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (13594 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC NR-B53V1-XE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Lees deze aanwijzingen aandachtig door voordat u dit product in gebruik neemt. [. . . ] Neem contact op met uw gemeente voor meer informatie over het dichtstbijzijnde inzamelingspunt of raadpleeg www. Voor zakelijke gebruikers in de Europese Unie Neem voor het weggooien van elektrische en elektronische apparatuur contact op met uw leverancier voor verdere informatie. Informatie over verwijdering van afval in landen buiten de Europese Unie SPECIFICATIES MODEL KLASSE GEEN KOELVAKKEN KLIMAATKLASSE TOTAAL BRUTO VOLUME TOTAAL NET VOLUME NET KOELKASTVOLUME NET VRIESKASTVOLUME BUITENKANT AFMETINGEN BREEDTE x DIEPTE x HOOGTE NETTO GEWICHT NOMINALE SPANNING NOMINALE FREQUENTIE ENERGIEVERBRUIK VRIESCAPACITEIT GELUIDSNIVEAU MAX. oPSLAG ZONDER ELEKTRICITEIT KOELMIDDEL/LADING SCHUIMMIDDEL Dit symbool is alleen geldig in de Europese Unie. [. . . ] Het huidige energieverbruik varieert naargelang het gebruik van apparaat en waar het zich bevindt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC NR-B53V1-XE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC NR-B53V1-XE zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag