Gebruiksaanwijzing PANASONIC NN-L564WBEPG

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC NN-L564WBEPG. Wij hopen dat dit PANASONIC NN-L564WBEPG handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC NN-L564WBEPG te teleladen.


Mode d'emploi PANASONIC NN-L564WBEPG
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PANASONIC NN-L564WBEPG (1338 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC NN-L564WBEPG

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Microwave/Convection cookery book Recetario para microondas combinado La Cuisine Gourmande avec Votre Four Combiné Recettario per forni a microonde combinati NNL554 NNL564 Inverter-technologie is de sleutel Inverter-technologie voor magnetron-ovens is gedurende een periode van meer dan 10 jaar ontwikkeld als resultaat van een initiatief van National/Panasonic. Dit is de belangrijkste technologie voor het maken van een geheel ander type magnetron, die beschikt over een aantal speciale kwaliteiten. · · · · Inverter-technologie maakt het mogelijk om voor het eerst een magnetron te vervaardigen waarbij de hoeveelheid magnetronenergie lineair geregeld kan worden. Met dit nieuwe distributiesysteem kan voedsel ontdooid en bereid worden zonder dat het zijn smaak verliest. [. . . ] Met de combinatie Convectie-Microgolven is het mogelijk de bereidingstijd lichtjes te verkorten, terwijl de aroma's zich toch kunnen ontplooien. In talrijke ragout-recepten moeten de vleesblokjes lichtjes in de bloem worden gerold om een goede sausbinding te waarborgen. U moet de stukken vlees zoveel mogelijk ondergedompeld houden in de vloeistof (om uitdrogen van het vlees te voorkomen). Diepgevroren vlees niet met deze toetsen braden. Het vlees niet met zout bestrooien voor u het braadt, wel erna. Het is belangrijk dat u gebraden vlees na het braden minstens 15 min. verpakt in aluminiumfolie laat rusten, om de bereiding te voltooien en het snijden te vergemakkelijken. De garnituurgroenten moeten in gelijkmatige stukken worden gesneden en vooraf gekookt worden (als ze rauw bij het vlees geschikt worden, loopt u gevaar dat ze niet gaar zijn op het einde van de De kookpot afdekken met een deksel om te snel verdampen te vermijden. Aan de kook brengen door de oven 10 min. op vermogen te zetten en dan de bereiding de gewenste tijdsduur verder zetten met 440 W vermogen + CONVECTIE 160°C. Nl-32 ALGEMENE TIPS VOOR HET GEBRUIK VAN DE AUTOMATISCHE TOETSEN Soort vlees Rundvlees - rib(1) - braadstuk (2) - stoofpot Lamsvlees - poot of schouder (1) - gefileerd braadstuk (2) - stoofpot --koteletten (1) Kalfsvlees - braadstuk (2) - stoofpot Varkensvlees - gebraden met bot (2) - stoofpot - koteletten (1) Kip- parelhoen - kalkoen - heel gegrild (2) - stuk (1) - gegrild kalkoenkuiken Eend - heel gegrild (2) - poot (1) - stoofpot Konijn Wild - gebraden (2) - stoofpot Toulouse worst (1) Alleen magnetron 1000 W 1000 W dan 250 W of 440 W (indien > 500 g) 600 W 600 W 1000 W dan 250 W ou 440 W (indien > 500 g) 600 W 1000 W dan 250 W of 440 W 600 W 1000 W dan 250 W of 440 W 1000 W 1000 W dan 440 W of 250 W 1000 W 1000 W 1000 W dan 440 W of 250 W 1000 W Tijd (minuten) 4-5 10 dan 60-75 (3) Gecombineerd of traditioneel (voorverwarmde oven) 220°C 220°C 170°C + 440 W Tijd (minuten) 28 - 30 voor 1 Kg 10 - 12 60 - 90 (3) 5-7 5-7 10 dan 40-50 (3) 8-9 10 dan 50-60 (3) 16-18 10 dan 50-60 (3) 7-8 10 dan 70 (3) 7-8 220°C + 250 W 220°C + 250 W 170°C + 440 W Gril 1 220°C + 100 W dan Gril 1 170°C + 440 W 220°C + 440 W 170°C + 440 W Gril + 250 W 220°C + 440 W Gril 1 + 250 W 220°C + 440 W dan Gril 1 8-9 10-11 50 - 60 (3) 16 - 18 (3) 13 - 14 50 - 60 13 - 14 (filet) 14 - 15(met bot) 50 - 60 (3) 14 - 16 7 12 - 14 12 - 13 220°C + 440 W Gril 1 + 440 W 170°C + 440 W - 7-8 10 - 11 60 - 75 Nederlands - 5-6 10 dan 70 (3) 3-4 220°C + 100 W dan Gril 1 170°C + 440 W Gril 1 + 250 W 10 - 12 75 - 90 (3) 10 (voor 2 stuks) (1) Schotel op driepoot, behalve in de stand `Alleen magnetron'. (2) Schotel op zwart blad behalve in de stand `Alleen magnetron'. Opmerking: Aangegeven tijden hebben betrekking op stukken met bot. Voor gefileerd of gevuld vlees, moet u de kooktijd verlengen met ten minste 10 minuten (ongeacht het gewicht). *Bij gecombineerd koken: als de kleur na het verstrijken van de kooktijd nog onvoldoende gaar lijkt, aarzel dan niet om het gerecht nog enkele minuten onder de gril te leggen. Nl-33 Pyrex of vuurvast-porseleinen kookpot met deksel 800 g rundsgebraad (schouderstuk, schenkel) 1 wortel 1 grote ui 2 eetlepels olie 2 teentjes knoflook 2 eetlepels bloem kruidenbuiltje (tijm, laurier, peterselie) 150 g gerookt spek 4 dl rode wijn 150 g paddestoelen 1 bouillonblokje 150 g kleine uien 20 g boter Rundsvlees Bourgignon Kooktijd: 1 u tot 1 u 30 min. Het rundsvlees in grote stukken snijden. De bloem toevoegen, omroeren en bevochtigen met de rode wijn. Het bouillonblokje, de knoflook, het kruidenbuiltje, de schoongemaakte en in blokjes gesneden wortel en ui toevoegen. De stoofpan tot boven het vlees vullen met water, en aan de kook brengen door 12 min. op 1000 W vermogen te zetten en dan 40 - 50 min. op de metalen draaiplateau op CONVECTIE 160°C + 440 W vermogen met het deksel op de pan. Na het stoven het kruidenbuiltje verwijderen en eventueel nog op smaak brengen. De bereiding opzij zetten Het in blokjes gesneden gerookt spek afzonderlijk bakken (2 min. op 1000 W), alsook de 4 pers. -Microgolven en combinatie gewassen en in vieren gesneden paddestoelen (3 tot 4 min. op 1000 W vermogen) en de kleine gepelde uien met de boter, een mespunt suiker en twee eetlepels water (op 1000 W vermogen 4 tot 5 min. ). Deze garnituur mengen met het rundsvlees Bourguignon. Nota: Dit traditioneel rundsvlees Bourguignon is nog lekkerder, als u de blokjes rundsvlees een nacht in de rode wijn hebt laten marineren. [. . . ] - De deur droog maken met een keukenhanddoek of een stuk keukenpapier. - De eetwaar handmatig koken, dus door het vermogen of het combinatie-programma en de kooktijd zelf te kiezen. Het gebak is in het midden niet goed gebakken. Het gebak bakt te snel bij Hete-Luchtstand. Eieren, flans en quiches zijn taai en rubberachtig. Quiches/flans of eieren zijn hard en - Te lange kooktijd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC NN-L564WBEPG

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC NN-L564WBEPG zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag