Gebruiksaanwijzing PANASONIC NN-L564WBEPG

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC NN-L564WBEPG. Wij hopen dat dit PANASONIC NN-L564WBEPG handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC NN-L564WBEPG te teleladen.


PANASONIC NN-L564WBEPG : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (773 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PANASONIC NN-L564WBEPG (1338 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC NN-L564WBEPG

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Microwave/Convection cookery book Recetario para microondas combinado La Cuisine Gourmande avec Votre Four Combiné Recettario per forni a microonde combinati NNL554 NNL564 Inverter-technologie is de sleutel Inverter-technologie voor magnetron-ovens is gedurende een periode van meer dan 10 jaar ontwikkeld als resultaat van een initiatief van National/Panasonic. Dit is de belangrijkste technologie voor het maken van een geheel ander type magnetron, die beschikt over een aantal speciale kwaliteiten. · · · · Inverter-technologie maakt het mogelijk om voor het eerst een magnetron te vervaardigen waarbij de hoeveelheid magnetronenergie lineair geregeld kan worden. Met dit nieuwe distributiesysteem kan voedsel ontdooid en bereid worden zonder dat het zijn smaak verliest. [. . . ] Deksel: De dunne gedeelten, zoals de bovenkant van lamsribstuk, het been van een lamsbout of de vleugels van gevogelte, moeten beschermd worden met aluminiumfolie om te voorkomen dat ze te gaar worden. Aluminiumfolie mag de wanden van de oven niet raken. De voedingswaren mogen niet afgedekt worden, mits de enige warmtebron van buitenaf mag komen. TRADITIONELE VLEESBEREIDING: GRILL-AANGEBLAZEN CONVECTIE MANUELE COMBINATIEBAKMETHODES Hiervan wordt gebruik gemaakt: a) als de stukken te klein of te groot zijn (b. v. lamsfilet, koteletten, haantjes) om met de AUTOMATISCHE TOETSEN U kunt uw oven op traditionele wijze gebakken te worden. Bescherming: gebruiken door hem voor te verwarmen b) voor bepaalde stukken zoals ontbeend voor u het gebraad inzet (een pieptoon vlees en gevulde rollades, weerklinkt als de oven de gewenste kalkoenrollades, pas ontdooid vlees. c) speciale bakvereisten: zeer goed Wij raden aan Convectie te gebruiken voor doorbakken runds- of lamsvlees. rood vlees (rundsvlees, lamsvlees) en Kies de bakmethode, het vermogen van de groot gevogelte (kip, gans, kalkoen, eend) microgolven (zie blz. 8 voor combinatieen Hete Lucht voor wit vlees (kalfs-, koken) en tenslotte de bereidingstijd (zie varkensvlees en klein gevogelte (duiven, blz. verwarmen, behalve voor kleine stukken Met de Grill kunt u dunne stukken vlees vlees die een kortere braadtijd dan 15 min. Voor kleine te De fijne delen van gebraad en gevogelte roosteren hoeveelheden (1 tot 3 stuks) is Oventoebehoren: (vleugels-filets) kunnen eventueel een het niet interessant microgolven met de bescherming van aluminiumfolie vereisen grill te combineren. buitenkant onvoldoende bruinen terwijl de Dit aluminiumfolie mag de wanden van de binnenkant al gaar is. 2 cm tussenruimte). Wij raden aan voedingswaren niet af te dekken (uitgezonderd ragouts) bij gebruik van deze programma's, die speciaal ontworpen werden voor het goudgeel bakken van vlees. Als u een braadzak gebruikt, maak de bereidingstijd dan iets langer. Nederlands Nl-31 ALGEMENE TIPS VOOR HET GEBRUIK VAN DE AUTOMATISCHE TOETSEN Tijdens de rusttijd van het vlees kunt u de jusresten op de schotel deglaceren met een beetje water om een vleesjus te krijgen die u bij het vlees kunt serveren. Gebruik geen automatische toetsen voor het braden van diepgevroren vlees dat net ontdooid is, tenzij u het bij kamertemperatuur 1 tot 2 uren hebt laten rusten na Gebraad en gevogelte moeten na de halve het ontdooien. Als u deze rusttijd niet bereidingstijd worden gedraaid om een respecteert, zal uw vlees onvoldoende homogene kleuring te waarborgen. HET IS BELANGRIJK dat u herhaaldelijk de vordering van het braadproces controleert (zowel in automatische als in manuele combinatie-stand), om de braadtijd indien nodig te kunnen aanpassen. Omdat ragouts een lange kooktijd vereisen en er daarbij veel vocht verdampt, mag u niet aarzelen om indien nodig vloeistof toe te voegen tijdens de bereiding. TIPS VOOR RAGOUTS EN GESTOOFDE GERECHTEN Het is mogelijk ragouts alleen met microgolven te bereiden, maar daarvoor is meer tijd nodig dan bij traditionele bereiding om het vlees mals te krijgen en de smaak is niet helemaal gelijk. Met de combinatie Convectie-Microgolven is het mogelijk de bereidingstijd lichtjes te verkorten, terwijl de aroma's zich toch kunnen ontplooien. In talrijke ragout-recepten moeten de vleesblokjes lichtjes in de bloem worden gerold om een goede sausbinding te waarborgen. U moet de stukken vlees zoveel mogelijk ondergedompeld houden in de vloeistof (om uitdrogen van het vlees te voorkomen). Diepgevroren vlees niet met deze toetsen braden. Het vlees niet met zout bestrooien voor u het braadt, wel erna. Het is belangrijk dat u gebraden vlees na het braden minstens 15 min. verpakt in aluminiumfolie laat rusten, om de bereiding te voltooien en het snijden te vergemakkelijken. De garnituurgroenten moeten in gelijkmatige stukken worden gesneden en vooraf gekookt worden (als ze rauw bij het vlees geschikt worden, loopt u gevaar dat ze niet gaar zijn op het einde van de De kookpot afdekken met een deksel om te snel verdampen te vermijden. op vermogen te zetten en dan de bereiding de gewenste tijdsduur verder zetten met 440 W vermogen + CONVECTIE 160°C. Nl-32 ALGEMENE TIPS VOOR HET GEBRUIK VAN DE AUTOMATISCHE TOETSEN Soort vlees Rundvlees - rib(1) - braadstuk (2) - stoofpot Lamsvlees - poot of schouder (1) - gefileerd braadstuk (2) - stoofpot --koteletten (1) Kalfsvlees - braadstuk (2) - stoofpot Varkensvlees - gebraden met bot (2) - stoofpot - koteletten (1) Kip- parelhoen - kalkoen - heel gegrild (2) - stuk (1) - gegrild kalkoenkuiken Eend - heel gegrild (2) - poot (1) - stoofpot Konijn Wild - gebraden (2) - stoofpot Toulouse worst (1) Alleen magnetron 1000 W 1000 W dan 250 W of 440 W (indien > 500 g) 600 W 600 W 1000 W dan 250 W ou 440 W (indien > 500 g) 600 W 1000 W dan 250 W of 440 W 600 W 1000 W dan 250 W of 440 W 1000 W 1000 W dan 440 W of 250 W 1000 W 1000 W 1000 W dan 440 W of 250 W 1000 W Tijd (minuten) 4-5 10 dan 60-75 (3) Gecombineerd of traditioneel (voorverwarmde oven) 220°C 220°C 170°C + 440 W Tijd (minuten) 28 - 30 voor 1 Kg 10 - 12 60 - 90 (3) 5-7 5-7 10 dan 40-50 (3) 8-9 10 dan 50-60 (3) 16-18 10 dan 50-60 (3) 7-8 10 dan 70 (3) 7-8 220°C + 250 W 220°C + 250 W 170°C + 440 W Gril 1 220°C + 100 W dan Gril 1 170°C + 440 W 220°C + 440 W 170°C + 440 W Gril + 250 W 220°C + 440 W Gril 1 + 250 W 220°C + 440 W dan Gril 1 8-9 10-11 50 - 60 (3) 16 - 18 (3) 13 - 14 50 - 60 13 - 14 (filet) 14 - 15(met bot) 50 - 60 (3) 14 - 16 7 12 - 14 12 - 13 220°C + 440 W Gril 1 + 440 W 170°C + 440 W - 7-8 10 - 11 60 - 75 Nederlands - 5-6 10 dan 70 (3) 3-4 220°C + 100 W dan Gril 1 170°C + 440 W Gril 1 + 250 W 10 - 12 75 - 90 (3) 10 (voor 2 stuks) (1) Schotel op driepoot, behalve in de stand `Alleen magnetron'. (2) Schotel op zwart blad behalve in de stand `Alleen magnetron'. [. . . ] - Te snel gekookt. MOGELIJKE OPLOSSING - De eetwaar afdekken tijdens de rusttijd en nogmaals 2 min. - Andere vorm gebruiken: minstens het dubbele volume van de te koken eetwaar. - Lager vermogen gebruiken. Het verkregen resultaat is niet gelijk aan - Kookmethode is te snel voor kleuren van - Een combinatie-kookmethode toepassen. - Een bruiningsschotel voor vlees - Er is geen buitenwarmte die voor gebruiken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC NN-L564WBEPG

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC NN-L564WBEPG zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag