Gebruiksaanwijzing PANASONIC NN-E201

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC NN-E201. Wij hopen dat dit PANASONIC NN-E201 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC NN-E201 te teleladen.


Mode d'emploi PANASONIC NN-E201
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PANASONIC NN-E201 (1862 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC NN-E201

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Algunos de los accesorios o características no son aplicables a su modelo por lo que le convendrá ajustar las recetas convenientemente. Algunas de las que se indican en el libro pueden resultar demasiado voluminosas para la capacidad de su microondas, por le que deberá utilizar raciones más pequeñas y adaptar los tiempos de cocción. Para más información consulte el manual de instrucciones. Ce livre de cuisine peut être utilisé pour différents modèles. Certains applications et accessoires ne seront pas compatible à votre four. [. . . ] Nota: Dit traditioneel rundsvlees Bourguignon is nog lekkerder, als u de blokjes rundsvlees een nacht in de rode wijn hebt laten marineren. In dat geval moet u de blokjes laten uitlekken voor u ze bruin bakt en ze dan bevochtigen met de marinade. 1 pyrex of vuurvast-glazen stoofpan met deksel 600 tot 800 g ontbeende lamsschouder 1 grote ui 2 eetlepels bloem 2 teentjes look 1 eetlepel kerriepoeder 1 koffielepel tomatenconcentraat of 200 g verse tomaten 40 g geraspte kokosnoot 2 eetlepels verse room 2 appelen 2 bananen Lamskerrie Kooktijd: 40 tot 50 min. De lamsschouder schoonmaken en in grote stukken snijden. De stukken in bloem rollen en bruin laten bakken in een braadpan op het vuur. De stukken lamsvlees, de gehakte ui, het tomatenconcentraat of de ruw geplette tomaten, de geraspte kokosnoot, de rest van de bloem, het kerriepoeder en de gepelde en fijngeplatte look samen in een kookpot doen. op HOOG 1000 W vermogen in de oven zetten en dan 30 tot 40 min. op CONVECTIE 160°C + 4 pers. -Microgolven en combinatie LAAG 440 W vermogen laten staan. voor het einde van de bereidingstijd deksel afnemen, de in blokjes gesneden appelen en bananen toevoegen en eventueel op smaak brengen. Na het stoven de stukken laten uitlekken, indien nodig de saus enkele minuten op HOOG 1000 W vermogen onafgedekt laten inkoken. Opdienen met rijst. Nederlands 800 tot 900 g kalkoenlapjes 0, 3 dl Calvados 4 mooie appelen 40 g boter 2 sjalotten 4 eetlepels verse room 1 glas witte wijn of cider, bloem zout, peper Kalkoenragoût op Normandische wijze Kooktijd: 15 tot 17 min. De kalkoenlapjes in stukken snijden en lichtjes in bloem wentelen. op HOOG 1000 W vermogen in de oven staan. Opdienen met het in plakjes gesneden rundsgebraad en een mengelmoes van paddestoelen als garnituur. 1 ontbeende schapebout 1 sjalot 200 g ricotta of feta 1 fijngepiet lookteentje 2 eieren 1 stuk varkensdarmnet (aan uw slager vragen) 100 g broodkruim 4 eetlepels fijngehakte peterselie basilicum of munt Gevulde schapebout Kooktijd: 8 min. per pond Laat uw lamsbout ontbenen door de slager. Bereid de vulling door in een kom de verse geplette kaas, de fijngehakte kruiden, de fijngehakte look en sjalot, het verbrokkelde broodkruim en de eieren onder elkaar te mengen. Op smaak brengen en de lamsbout vullen met dit mengsel. De lamsbout in het met koud water ontzoute en goed uitgelekte darmnet 8 pers. -Combinatie wikkelen. De lamsbout dichtbinden zonder te sterk aan te spannen. Het geheel wegen en laten braden op de van het anti-spatrooster voorziene metalen schotel in stand HETE LUCHT 210°C + LAAG 440 W vermogen (8 min. laten rusten gewikkeld in aluminiumfolie en uit de oven voor u het vlees snijdt. Nl-34 1 kip van 1, 2 kg in 8 stukken gesneden 250 g paprika's 4 eetlepels olijfolie 2 teentjes look 800 g tomaten peterselie 100 g uien zout, peper Kip op Baskische wijze Kooktijd: 30 tot 35 min. De tomaten pellen, ontpitten en oppervlakkig pletten. De paprika's ontpitten en in reepjes snijden. [. . . ] - Zout op het einde van de bereiding oevoegen. - De deur afnemen met een keukenhanddoek of een stuk keukenpapier. - De eetwaar manueel koken, dus door het vermogen of het combinatie-programma en de kooktijd zelf te kiezen. Het gebak is in het midden niet goed gebakken. Het gebak bakt te snel bij Hete-Luchtstand. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC NN-E201

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC NN-E201 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag