Gebruiksaanwijzing PANASONIC NN-CT577

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC NN-CT577. Wij hopen dat dit PANASONIC NN-CT577 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC NN-CT577 te teleladen.


Mode d'emploi PANASONIC NN-CT577
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC NN-CT577

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Inverter-technologie zorgt voor een efficiënte omzetting van elektrische energie in magnetron-energie, met als gevolg dat minder stroom nodig is om hetzelfde magnetronvermogen te realiseren. Inverter-technologie maakt aanzienlijk meer nuttige magnetronruimte mogelijk, zelfs bij compacte modellen. Dit komt doordat het inverter-circuit, dat de momenteel in gebruik zijnde omvangrijke transformator vervangt, klein van omvang is. Tenslotte zorgt Inverter-technologie er voor dat magnetrons, wanneer ze versleten zijn, door de afwezigheid van grote, met metaal vervaardigde transformatoren, millieuvriendelijk voor hergebruik gedemonteerd en verwerkt kunnen worden. · · Nederlands · Inhoud Gebruiksaanwijzing Welk serviesgoed moet men gebruiken? [. . . ] Dit aluminiumfolie mag de wanden van de oven en het metalen toebehoren niet raken (min. 2 cm tussenruimte). NI-55 ALGEMENE TIPS VOOR HET GEBRUIK VAN DE AUTOMATISCHE TOETSEN Tijdens de rusttijd van het vlees kunt u de jusresten op de schotel deglaceren met een weinig water om een vleesjus te bekomen die u bij het vlees kunt serveren. Gebruik geen automatische toetsen voor het braden van diepgevroren vlees dat net ontdooid is, tenzij u het bij kamertemperatuur 1 tot 2 uren hebt laten rusten na het ontdooien. Als u deze rusttijd niet respecteert, zal uw vlees onvoldoende gebraden zijn. HET IS BELANGRIJK dat u herhaaldelijk de vordering van het braadproces controleert (zowel in automatische als in manuele combinatie-stand), om de braadtijd indien nodig te kunnen aanpassen. Gebraad en gevogelte moeten na de halve bereidingstijd worden gedraaid om een homogene kleuring te waarborgen. Een pieptoon weerklinkt om u hieraan te herinneren. TIPS VOOR RAGOUTS EN GESTOOFDE GERECHTEN Het is mogelijk ragoûts alleen met microgolven te bereiden, maar daarvoor is meer tijd nodig dan bij traditionele bereiding om het vlees mals te krijgen en de smaak is niet helemaal gelijk. Met de combinatie Convectie-Microgolven is het mogelijk de bereidingstijd lichtjes te verkorten, terwijl de aroma's zich toch kunnen ontplooien. Diepgevroren vlees niet met deze toetsen braden. Het vlees niet met zout bestrooien voor u het braadt, wel erna. Het is belangrijk dat u gebraden vlees na het braden minstens 15 min. verpakt in aluminiumfolie laat rusten, om de bereiding te voltooien en het snijden te vergemakkelijken. De garnituurgroenten moeten in gelijkmatige stukken worden gesneden en vooraf gekookt worden (als ze rauw bij het vlees geschikt worden, loopt u gevaar dat ze niet gaar zijn op het einde van de kooktijd). NI-56 ALGEMENE TIPS VOOR HET GEBRUIK VAN DE AUTOMATISCHE TOETSEN Omdat ragoûts een lange kooktijd vereisen en er daarbij veel vocht verdampt, mag u niet aarzelen om indien nodig vloeistof toe te voegen tijdens de bereiding. In talrijke ragoût-recepten moeten de vleesblokjes lichtjes in de bloem worden gerold om een goede sausbinding te waarborgen. U moet de stukken vlees zoveel mogelijk ondergedompeld houden in de vloeistof (om uitdrogen van het vlees te voorkomen). De kookpot afdekken met een deksel om te snel verdampen te vermijden. Aan de kook brengen door de oven 10 min. De stoofpan tot boven het vlees vullen met water. De stoofpan op de metalen draaischotel plaatsen en aan de kook brengen door 12 min. op HOOG 1000 W vermogen te zetten en dan 1 u 30 tot 2 u op CONVECTIE 160°C + LAAG 440 W vermogen (de 2 kookwijzen opeenvolgend programmeren) met het deksel op de pan. Na het stoven het kruidentuiltje verwijderen en eventueel nog op smaak brengen. De bereiding opzij zetten Het in blokjes gesneden gerookt spek afzonderlijk bakken (2 min. op HOOG 1000 W), alsook de gewassen en in vieren gesneden paddestoelen (3 tot 4 min. op HOOG 1000 W vermogen) en de kleine gepelde uien met de boter, een mespunt suiker en twee eetlepels water (op HOOG 1000 W vermogen 4 tot 5 min. ). Deze garnituur mengen met het rundsvlees Bourguignon. Nota: Dit traditioneel rundsvlees Bourguignon is nog lekkerder, als u de blokjes rundsvlees een nacht in de rode wijn hebt laten marineren. In dat geval moet u de blokjes laten uitlekken voor u ze bruin bakt en ze dan bevochtigen met de marinade. NI-60 VLEES EN GEVOGELTE 1 Pyrex® of vuurvast-glazen stoofpan met deksel 600 tot 800 g ontbeende lamsschouder 1 grote ui 2 eetlepels bloem 2 teentjes look 1 eetlepel kerriepoeder 1 koffielepel tomatenconcentraat of 200 g verse tomaten 40 g geraspte kokosnoot 2 eetlepels verse room 2 appelen 2 bananen Lamskerrie Kooktijd: 40 tot 50 min. 4 pers. -Microgolven en combinatie De lamsschouder schoonmaken en in grote stukken snijden. [. . . ] - Voor gebak instrijken met honing of eigeel. - De oven moet op een gescheiden circuit van 13 amp. - De kooktijd een weinig verlengen. De eetwaar koelt te snel af. - Te snel gekookt. Het verkregen uitzicht is niet gelijk aan dat bij traditionele bereiding. - Kookmethode is te snel voor kleuren van de eetwaren. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC NN-CT577

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC NN-CT577 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag