Gebruiksaanwijzing PANASONIC NNCS598SEPG

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC NNCS598SEPG. Wij hopen dat dit PANASONIC NNCS598SEPG handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC NNCS598SEPG te teleladen.


Mode d'emploi PANASONIC NNCS598SEPG
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC NNCS598SEPG

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Zorgvuldig door en bewaar ze zodat u ze opnieuw kunt raadplegen wanneer nodig. Controleer uw magnetronoven Pak de magnetronoven uit, verwijder al het verpakkingsmateriaal en controleer het apparaat op beschadigingen, zoals deukjes, afgebroken deurgrendels of scheurtjes in de deur. Als u een beschadiging constateert, breng uw verkoper hier dan onmiddellijk van op de hoogte. Als het stopcontact niet geaard, is dan is de klant zelf verantwoordelijk voor de installatie van een correct geaarde wandcontactdoos. [. . . ] Laten staan, maar de meeste andere groentesoorten kunt u meteen serveren. ONTDOOIEN - Het is zeer belangrijk om het voedsel te laten rusten na het ontdooiproces. Frambozen) tot 1 uur voor een groot stuk vlees. Als u het voedsel niet gaar is na de RUSTTIJD, kook het dan nog wat langer in de oven. Opwarmen van maaltijden en sauzen, het koken van vis, groenten, sauzen, gekonfijt fruit Het ontdooien van bevroren voedsel Roosteren, eiersauzen, opwarmen van melk, bakken van cakes Kipstoofschotels, quiches Stoofschotels, rijstepudding, rijk gevulde fruitcakes, eiercustard Zacht maken van ijs, boter, roomkaas Volg de schaalgrootte zoals beschreven in het recept, want de schaal heeft invloed op kook- en opwarmtijd. Dezelfde hoeveelheid voedsel is sneller warm in een grotere schaal. Kleine hoeveelheden koken sneller dan grote hoeveelheden; ook kleine maaltijden worden sneller warm dan grote porties. Poreus, luchtig voedsel wordt sneller warm dan dicht, zwaar voedsel. Voedsel wordt beter gaar in de magnetron wanneer u een ronde schaal gebruikt in plaats van een vierkant. Afzonderlijke stukken voedsel, zoals kippenpootjes of stukken vlees met bot, moet u zodanig rangschikken op een schotel dat de dikkere delen aan de buitenkant liggen. Voedsel wordt sneller en gelijkmatiger gaar als u er ruimte tussenlaat. Voedsel met vet, suiker of zout wordt zeer snel warm. De vulling kan veel heter zijn dan het deeg. Niet oververhitten, zelfs als het deeg nog niet zeer heet lijkt te zijn. Hoe kouder het voedsel, hoe langer het duurt eer het warm is. Voedsel uit de koelkast wordt minder snel warm dan voedsel op kamertemperatuur. Dek het voedsel af met magnetronfolie of een zelfsluitend deksel. Vis, groente, stoofschotels en soepen moet u wel afdekken, maar cakes, sauzen, aardappelen in de schil, deegwaren niet. Bepaald voedsel moet u omroeren tijdens het koken. Vlees en gevogelte moet u op de helft van de bereidingstijd omdraaien. Alle vloeistoffen moet u omroeren voor en tijdens het opwarmen. Vooral water moet u voor en tijdens het verwarmen omroeren, om te voorkomen dat het gaat spatten. [. . . ] Roer het halverwege de bereidingstijd door (de bereidingstijd varieert aanzienlijk al naar gelang de gebruikte appelsoort). Zet het keukenapparaat steeds even aan en uit totdat u een korrelig maar niet homogeen mengsel heeft. De korst is nog zacht als de taart uit de oven komt, maar wordt krokant zodra de appelkruimeltaart is afgekoeld. 100 g ronde rijst 1 liter volle melk 80 g poedersuiker (of 90 g bruine suiker) 1 vanillestokje en 1 klein stukje kaneelstok Breng dit aan de kook, eerst 10 min. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC NNCS598SEPG

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC NNCS598SEPG zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag