Gebruiksaanwijzing PANASONIC NN-A873SBEPG

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC NN-A873SBEPG. Wij hopen dat dit PANASONIC NN-A873SBEPG handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC NN-A873SBEPG te teleladen.


PANASONIC NN-A873SBEPG : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (781 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PANASONIC NN-A873SBEPG (512 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC NN-A873SBEPG

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Microwave/Convection cookery book Recetario para microondas combinado La Cuisine Gourmande avec Votre Four Combiné Kookboek voor combinatie magnetron-oven Recettario per forni a microonde combinati For models NNA813 NNA873 NNA883 NNL763 This cookery book is for various oven models. Some of the features and accessories may not be applicable in your model, and an adjustment may become necessary. For further information, please also refer to the operating instructions. Some of the dishes specified in the following recipes may not fit into your oven, and an adjustment may become necessary when using smaller dishes. Este libro de cocina sirve para diferentes modelos de hornos microondas. [. . . ] Het is niet nodig de oven voor te verwarmen, behalve voor kleine stukken vlees die een kortere braadtijd dan 15 min. vereisen. Wij raden aan voedingswaren niet af te dekken (uitgezonderd ragoûts) bij gebruik van deze programma's, die speciaal ontworpen werden voor het goudgeel bakken van vlees. Als u een braadzak gebruikt, maak de bereidingstijd dan iets langer. De fijne delen van gebraad en gevogelte (vleugels-filets) kunnen eventueel een bescherming van aluminiumfolie vereisen om te voorkomen dat ze te gaar worden. Dit aluminiumfolie mag de wanden van de oven en het metalen toebehoren niet raken (min. 2 cm tussenruimte). Nl-30 ALGEMENE TIPS VOOR HET GEBRUIK VAN DE AUTOMATISCHE TOETSEN Tijdens de rusttijd van het vlees kunt u de jusresten op de schotel deglaceren met een weinig water om een vleesjus te bekomen die u bij het vlees kunt serveren. Gebruik geen automatische toetsen voor het braden van diepgevroren vlees dat net ontdooid is, tenzij u het bij kamertemperatuur 1 tot 2 uren hebt laten rusten na het ontdooien. Als u deze rusttijd niet respecteert, zal uw vlees onvoldoende gebraden zijn. HET IS BELANGRIJK dat u herhaaldelijk de vordering van het braadproces controleert (zowel in automatische als in manuele combinatie-stand), om de braadtijd indien nodig te kunnen aanpassen. Omdat ragoûts een lange kooktijd vereisen en er daarbij veel vocht verdampt, mag u niet aarzelen om indien nodig vloeistof toe te voegen tijdens de bereiding. Gebraad en gevogelte moeten na de halve bereidingstijd worden gedraaid om een homogene kleuring te waarborgen. Een pieptoon weerklinkt om u hieraan te herinneren. TIPS VOOR RAGOUTS EN GESTOOFDE GERECHTEN Het is mogelijk ragoûts alleen met microgolven te bereiden, maar daarvoor is meer tijd nodig dan bij traditionele bereiding om het vlees mals te krijgen en de smaak is niet helemaal gelijk. Met de combinatie Convectie-Microgolven is het mogelijk de bereidingstijd lichtjes te verkorten, terwijl de aroma's zich toch kunnen ontplooien. In talrijke ragoût-recepten moeten de vleesblokjes lichtjes in de bloem worden gerold om een goede sausbinding te waarborgen. U moet de stukken vlees zoveel mogelijk ondergedompeld houden in de vloeistof (om uitdrogen van het vlees te voorkomen). Diepgevroren vlees niet met deze toetsen braden. Het vlees niet met zout bestrooien voor u het braadt, wel erna. Nederlands Het is belangrijk dat u gebraden vlees na het braden minstens 15 min. verpakt in aluminiumfolie laat rusten, om de bereiding te voltooien en het snijden te vergemakkelijken. De garnituurgroenten moeten in gelijkmatige stukken worden gesneden en vooraf gekookt worden (als ze rauw bij het vlees geschikt worden, loopt u gevaar dat ze niet gaar zijn op het einde van de kooktijd). De kookpot afdekken met een deksel om te snel verdampen te vermijden. op HOOG vermogen te zetten en dan de bereiding de gewenste tijdsduur verderzetten met LAAG vermogen + CONVECTIE 160°C. Nl-31 ALGEMENE TIPS VOOR HET GEBRUIK VAN DE AUTOMATISCHE TOETSEN SOORT VLEES RUNDSVLEES - gebraden - gestoofd - ragoût AUTOMATISCHE TOETS RUNDSVLEES COMBINATIE DUUR PER 500 G ALLEEN MICROGOLVEN VERMOGEN 1000 W 1000 W, daarna Stoven (<500 g) of LAAG (>500 g) 600 W 600 W 1000 W, daarna Stoven (<500 g) of LAAG (>500 g) 600 W 1000 W, daarna Stoven (<500 g) of LAAG (>500 g) DUUR PER 500G 4-5 min. daarna 60-75 min. * 230°C-250°C + 160°C-170°C + 160°C+ 440 W 8-10 min. 100 W 1 u 502 u 15 min. * 100 W 1 u 101 u 30 min. * LAMSVLEES - gebraden - ragoût KALFSVLEES - gebraden - ragoût LAMSVLEES KALFSVLEES - 210°C-230°C + 440 W 10-12 min. 160°C + 440 W 1 u-1 u 15 min. * 190°C + 160°C + 440 W 440 W 13-15 min. daarna 60-75 min. * VARKENSVLEES - gebraden - ragoût VARKENSVLEES - 190°C + 160°C + 600 W 440 W 15-16 min. daarna 60-75 min. * KIP PARELHOENKALKOEN - gebraden - stukken EEND - gebraden - ragoût KONIJN WILD - gebraden - ragoût GEVOGELTE GEVOGELTE - 210°C-230°C + 440 W 9-11 min. 1 u1 u 15 min. * - 600 W 1000 W 600 W 1000 W, dan LAAG 1000 W 1000 W 8-9 min. - Vergeet niet dat het gebruik van de Automatische toetsen beperkt blijft tot het op blz. [. . . ] - Te snel gekookt. MOGELIJKE OPLOSSING - De eetwaar afdekken tijdens de rusttijd en nogmaals 2 min. - Andere recipiënt gebruiken: minstens het dubbele volume van de te koken eetwaar. - Lager vermogen gebruiken. Het verkregen uitzicht is niet gelijk aan dat bij traditionele bereiding. - Kookmethode is te snel voor kleuren van - Een combinatie-kookmethode toepassen. - Een bruiningsschotel voor vlees - Er is geen buitenwarmte die voor gebruiken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC NN-A873SBEPG

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC NN-A873SBEPG zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag