Gebruiksaanwijzing PANASONIC NN-A860WBSPG

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC NN-A860WBSPG. Wij hopen dat dit PANASONIC NN-A860WBSPG handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC NN-A860WBSPG te teleladen.


Mode d'emploi PANASONIC NN-A860WBSPG
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PANASONIC NN-A860WBSPG (16427 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC NN-A860WBSPG

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Die Masse in die ausgehöhlten Kohlrabi füllen. Die abgekühlte Butter eßlöffelweise unter die Eigelbmasse rühren. Brokkoli putzen, die Röschen abtrennen und die Stiele in Scheiben schneiden. Die restlichen Teigplatten als Deckel ausrollen, die Ränder fest andrücken. [. . . ] Als u deze rusttijd niet respecteert, zal uw vlees onvoldoende gebraden zijn. HET IS BELANGRIJK dat u herhaaldelijk de vordering van het braadproces controleert (zowel in automatische als in manuele combinatie-stand), om de braadtijd indien nodig te kunnen aanpassen. Omdat ragoûts een lange kooktijd vereisen en er daarbij veel vocht verdampt, mag u niet aarzelen om indien nodig vloeistof toe te voegen tijdens de bereiding. Gebraad en gevogelte moeten na de halve bereidingstijd worden gedraaid om een homogene kleuring te waarborgen. Het is mogelijk ragoûts alleen met microgolven te bereiden, maar daarvoor is meer tijd nodig dan bij traditionele bereiding om het vlees mals te krijgen en de smaak is niet helemaal gelijk. Met de combinatie Convectie-Microgolven is het mogelijk de bereidingstijd lichtjes te verkorten, terwijl de aroma's zich toch kunnen ontplooien. In talrijke ragoût-recepten moeten de vleesblokjes lichtjes in de bloem worden gerold om een goede sausbinding te waarborgen. U moet de stukken vlees zoveel mogelijk ondergedompeld houden in de vloeistof (om uitdrogen van het vlees te voorkomen). Diepgevroren vlees niet met deze toetsen braden. Het vlees niet met zout bestrooien voor u het braadt, wel erna. Het is belangrijk dat u gebraden vlees na het braden minstens 15 min. Na het stoven de stukken laten uitlekken, indien nodig de saus enkele minuten op HOOG 1000 W vermogen onafgedekt laten inkoken. 800 tot 900 g kalkoenlapjes 0, 3 dl Calvados 4 mooie appelen 40 g boter 2 sjalotten 4 eetlepels verse room 1 glas witte wijn of cider, bloem zout, peper De stukken vlees laten uitlekken en met aluminiumfolie afdekken. De verse room toevoegen en onafgedekt enkele minuten laten inkoken op HOOG 1000 W vermogen. Indien nodig op smaak brengen en de stukken vlees weer bij de saus doen. 1 kip van 1, 2 kg, in 8 stukken gesneden 1 dl oude wijn-, sherry- of frambozenazijn 2 sjalotten 40 g bloem 1 dl witte wijn 4 eetlepels verse room 40 g boter zout, peper Ondertussen de stukken kip goed in de bloem wentelen, ze in de schotel schikken samen met de sjalotten. Het braadstuk doorprikken met een mespunt: de vleesjus Microgolven moet transparant zijn (als hij roze is, nog 2 tot 3 min. Laten uitlekken en de stukken kip afgedekt met aluminiumfolie op een bord leggen. De verse room toevoegen en indien nodig op smaak brengen. Verse pasta vormen een ideale begeleiding bij dit gerecht. Een stuk kiezen dat dik genoeg is voor een saignant-braadproces. Het stuk rechtstreeks op de met het antispatrooster uitgeruste metalen schotel leggen en braden met de RUNDSVLEEStoets of 23 tot 30 min. [. . . ] - De eetwaar afdekken tijdens de rusttijd en nogmaals 2 min. Het verkregen uitzicht is niet gelijk aan dat bij traditionele bereiding. - Een bruiningsschotel voor vlees - Er is geen buitenwarmte die voor gebruiken. - Uit de koelkast gehaalde eetwaren moeten langer gekookt worden dan bij kamertemperatuur bewaarde eetwaren. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC NN-A860WBSPG

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC NN-A860WBSPG zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag