Gebruiksaanwijzing PANASONIC NN-A774SBBPQ

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC NN-A774SBBPQ. Wij hopen dat dit PANASONIC NN-A774SBBPQ handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC NN-A774SBBPQ te teleladen.


Mode d'emploi PANASONIC NN-A774SBBPQ
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PANASONIC NN-A774SBBPQ (1687 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC NN-A774SBBPQ

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Microwave/Convection Cookery Book Ko chbuch für die Mikr ow elleng e räte Kookboek voor combinatie magnetron-oven La Cuisine Gourmande avec Votre Four Combiné Recettario per forni a microonde combinati Recetario para microondas combinado Pot into warm jars. Die Suppe in 4 Suppentassen geben, die Brotwürfel (Achtung: die Folie darf auf keinen Fall die Wände des Garraums berühren. Die Tomaten in Scheiben schneiden und die grünen Stielansätze entfernen. Die Masse auf die Fleischtaschen verteilen, ggf. [. . . ] Op HOOG vermogen te zetten en dan de bereiding de gewenste tijdsduur verderzetten met LAAG vermogen + CONVECTIE 160°C. SOORT VLEES RUNDSVLEES - gebraden - gestoofd - ragoût AUTOMATISCHE TOETS RUNDSVLEES COMBINATIE DUUR PER 500 G ALLEEN MICROGOLVEN VERMOGEN 1000 W 1000 W, daarna Stoven (<500 g) of LAAG (>500 g) 600 W 600 W 1000 W, daarna Stoven (<500 g) of LAAG (>500 g) 600 W 1000 W, daarna Stoven (<500 g) of LAAG (>500 g) DUUR PER 500G 4-5 min. - Vergeet niet dat het gebruik van de Automatische toetsen beperkt blijft tot het op blz. 15 aangeduide minimum/maximum hoeveelheden. - Controleer het vlees regelmatig tijdens de bereiding, zelfs als u - De aangeduide tijden komen overeen met de bereiding van stukken met been. Voor ontbeend en opgevuld vlees moet u de bereidingstijd verlengen met minstens 10 min. Pyrex of vuurvast-porseleinen kookpot met deksel 800 g rundsgebraad (schouderstuk, schenkel) 1 wortel 1 grote ui 2 eetlepels olie 2 teentjes look 2 eetlepels bloem kruidentuiltje (tijm, laurier, peterselie) 150 g gerookt spek 4 dl rode wijn 150 g paddestoelen 1 bouillonblokje 150 g kleine uien 20 g boter 2 uien 1/ liter bier 2 De bloem toevoegen, omroeren en bevochtigen met de rode wijn. het bouillonblokje , de look , het kruidentuiltje , de schoongemaakte en in blokjes gesneden wortel en ui toevoegen. De stoofpan tot boven het vlees vullen met water. De stoofpan op de metalen draaischotel plaatsen en aan de kook brengen door 12 min. Op HOOG 1000 W vermogen te zetten en dan 1 u 30 tot 2 u op CONVECTIE 160°C + LAAG 440 W vermogen (de 2 kookwijzen opeenvolgend programmeren) met het deksel op de pan. Na het stoven het kruidentuiltje verwijderen en eventueel nog op smaak brengen. Op HOOG 1000 W vermogen) en de kleine gepelde uien met de boter, een mespunt suiker en twee eetlepels water (op HOOG 1000 W vermogen 4 tot 5 min. Deze garnituur mengen met het rundsvlees Bourguignon. Nota: Dit traditioneel rundsvlees Bourguignon is nog lekkerder, als u de blokjes rundsvlees een nacht in de rode wijn hebt laten marineren. In dat geval moet u de blokjes laten uitlekken voor u ze bruin bakt en ze dan bevochtigen met de marinade. De stukken in bloem rollen en bruin laten bakken in een braadpan op het vuur. De stukken lamsvlees, de gehakte ui, het tomatenconcentraat of de ruw geplette tomaten, de geraspte kokosnoot, de rest van de bloem, het kerriepoeder en de gepelde en fijngeplatte look samen in een kookpot doen. Voor het einde van de bereidingstijd deksel afnemen, de in blokjes gesneden appelen en bananen toevoegen en eventueel op smaak brengen. Na het stoven de stukken laten uitlekken, indien nodig de saus enkele minuten op HOOG 1000 W vermogen onafgedekt laten inkoken. 800 tot 900 g kalkoenlapjes 0, 3 dl Calvados 4 mooie appelen 40 g boter 2 sjalotten 4 eetlepels verse room 1 glas witte wijn of cider, bloem zout, peper De stukken vlees laten uitlekken en met aluminiumfolie afdekken. De verse room toevoegen en onafgedekt enkele minuten laten inkoken op HOOG 1000 W vermogen. [. . . ] - De oven was nog heet toen de eetwaar erin gelegd werd. - De oven moet op een gescheiden circuit van 13 amp. - De automatische toetsen zijn speciaal ontworpen voor beginnen koken met koude oven (behalve voor taarten die met de GEBAK-toets worden gebakken). - Het vlees werd gezouten voor het braden. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC NN-A774SBBPQ

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC NN-A774SBBPQ zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag