Gebruiksaanwijzing PANASONIC NN-A725M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC NN-A725M. Wij hopen dat dit PANASONIC NN-A725M handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC NN-A725M te teleladen.


PANASONIC NN-A725M : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (877 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PANASONIC NN-A725M (947 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC NN-A725M

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] English Deutsch Nederlands ® Français Microwave/Convection Cookery Book Ko chbuch für die Mikr ow elleng e räte Kookboek voor combinatie magnetron-oven La Cuisine Gourmande avec Votre Four Combiné Recettario per forni a microonde combinati Recetario para microondas combinado Italiano Español NN-A775 / NN-A725 / NN-A755 Inverter-technologie is de sleutel Inverter-technologie voor magnetron-ovens is gedurende een periode van meer dan 10 jaar ontwikkeld als resultaat van een initiatief van National/Panasonic. Dit is de belangrijkste technologie voor het maken van een geheel ander type magnetron, die beschikt over een aantal specifieke kwaliteiten. · Inverter-technologie maakt het mogelijk om voor het eerst een magnetron te vervaardigen waarbij de hoeveelheid magnetronenergie lineair geregeld kan worden. Met dit nieuwe distributiesysteem kan voedsel ontdooid en bereid worden zonder dat het zijn smaak verliest. [. . . ] Voor kleine te roosteren hoeveelheden (1 tot 3 stuks) is het niet interessant microgolven met de grill te combineren. Het vlees zal aan de buitenkant onvoldoende bruinen terwijl de binnenkant al gaar is. Omdat vet de microgolven sterk absorbeert, kunnen de vettige gedeelten van het vlees er de oorzaak van zijn dat het magere vlees te gaar gekookt wordt. Kies niet te vet vlees voor bereiding met microgolven. NI-54 VLEES EN GEVOGELTE Deksel: Plaats de te braden stukken vlees in een Pyrex® schotel of op de met een anti-spatrooster uitgeruste metalen schotel. Voor combinaties met grill moet u de schotel op de metalen driepoot plaatsen. Deksel: De voedingswaren mogen niet afgedekt worden, vermits de enige warmtebron van buitenaf mag komen. MANUELE COMBINATIE-BAKMETHODES Hiervan wordt gebruik gemaakt: a) als de stukken te klein of te groot zijn (b. v. lamsfilet, koteletten, haantjes) om met de AUTOMATISCHE TOETSEN gebakken te worden. b) voor bepaalde stukken zoals ontbeend vlees en gevulde rollades, kalkoenrollades, pas ontdooid vlees. Het is niet nodig de oven voor te verwarmen, behalve voor kleine stukken vlees die een kor tere braadtijd dan 15 min. Oventoebehoren: Wij raden aan voedingswaren niet af te dekken (uitgezonderd ragoûts) bij gebruik van deze programma's, die speciaal ontworpen werden voor het goudgeel bakken van vlees. Bescherming: Nederlands De fijne delen van gebraad en gevogelte (vleugels-filets) kunnen eventueel een bescherming van aluminiumfolie vereisen om te voorkomen dat ze te gaar worden. Dit aluminiumfolie mag de wanden van de oven en het metalen toebehoren niet raken (min. 2 cm tussenruimte). NI-55 ALGEMENE TIPS VOOR HET GEBRUIK VAN DE AUTOMATISCHE TOETSEN Tijdens de rusttijd van het vlees kunt u de jusresten op de schotel deglaceren met een weinig water om een vleesjus te bekomen die u bij het vlees kunt serveren. Gebruik geen automatische toetsen voor het braden van diepgevroren vlees dat net ontdooid is, tenzij u het bij kamertemperatuur 1 tot 2 uren hebt laten rusten na het ontdooien. Als u deze rusttijd niet respecteert, zal uw vlees onvoldoende gebraden zijn. HET IS BELANGRIJK dat u herhaaldelijk de vordering van het braadproces controleert (zowel in automatische als in manuele combinatie-stand), om de braadtijd indien nodig te kunnen aanpassen. Gebraad en gevogelte moeten na de halve bereidingstijd worden gedraaid om een homogene kleuring te waarborgen. Een pieptoon weerklinkt om u hieraan te herinneren. TIPS VOOR RAGOUTS EN GESTOOFDE GERECHTEN Het is mogelijk ragoûts alleen met microgolven te bereiden, maar daarvoor is meer tijd nodig dan bij traditionele bereiding om het vlees mals te krijgen en de smaak is niet helemaal gelijk. Met de combinatie Convectie-Microgolven is het mogelijk de bereidingstijd lichtjes te verkorten, terwijl de aroma's zich toch kunnen ontplooien. Diepgevroren vlees niet met deze toetsen braden. Het vlees niet met zout bestrooien voor u het braadt, wel erna. Het is belangrijk dat u gebraden vlees na het braden minstens 15 min. verpakt in aluminiumfolie laat rusten, om de bereiding te voltooien en het snijden te vergemakkelijken. De garnituurgroenten moeten in gelijkmatige stukken worden gesneden en vooraf gekookt worden (als ze rauw bij het vlees geschikt worden, loopt u gevaar dat ze niet gaar zijn op het einde van de kooktijd). NI-56 ALGEMENE TIPS VOOR HET GEBRUIK VAN DE AUTOMATISCHE TOETSEN Omdat ragoûts een lange kooktijd vereisen en er daarbij veel vocht verdampt, mag u niet aarzelen om indien nodig vloeistof toe te voegen tijdens de bereiding. In talrijke ragoût-recepten moeten de vleesblokjes lichtjes in de bloem worden gerold om een goede sausbinding te waarborgen. U moet de stukken vlees zoveel mogelijk ondergedompeld houden in de vloeistof (om uitdrogen van het vlees te voorkomen). De kookpot afdekken met een deksel om te snel verdampen te vermijden. op HOOG vermogen te zetten en dan de bereiding de gewenste tijdsduur verderzetten met LAAG vermogen + CONVECTIE 160°C. Nederlands NI-57 NI-58 COMBINATIE DUUR PER 500 G 1000 W 1000 W, daarna Stoven (<500 g) of LAAG (>500 g) 600 W 600 W 1000 W, daarna Stoven (<500 g) of LAAG (>500 g) 600 W 1000 W, daarna Stoven (<500 g) of LAAG (>500 g) 4-5 min. [. . . ] Geschilde kiwi's in plakjes snijden en met de geleisuiker in een ruime glazen schaal vermengen. Tip: in plaats van kiwi kunt u ook andere gewenste vruchten gebruiken. Nederlands 750 g rode bessen 500 g extra geleisuiker 500 g bananen (geschild) 50 ml crème de cassis Tweevruchtenmarmelade Kooktijd: ca. Bessen met geleisuiker in een ruime schaal vermengen en afgedekt op HOOG 1000 W in 8 tot 10 min. Na het opkoken van de bessen zolang roeren totdat de suiker volledig opgelost is. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC NN-A725M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC NN-A725M zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag