Gebruiksaanwijzing PANASONIC MINISDCARD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC MINISDCARD. Wij hopen dat dit PANASONIC MINISDCARD handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC MINISDCARD te teleladen.


PANASONIC MINISDCARD : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1805 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PANASONIC MINISDCARD (554 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC MINISDCARD

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Houd het doosje bij het openen en sluiten met beide handen vast om beschadiging van de adapter te voorkomen. Wanneer u de adapter opbergt, moet u zorgen dat de adapter goed op de lade zit alvorens het doosje te sluiten. [. . . ] Nadat het kaartje in de adapter is geplaatst, schuift u het schrijfbeveiligingsnokje ( C­a) naar "LOCK" om ongewild verlies van gegevens te voorkomen. Ontgrendel het nokje wanneer u weer wilt opnemen of de gegevens op het kaartje wilt bewerken. gebruik een olieviltpen om op het kaartje of de adapter te schrijven. Schrijf niet met een potlood of balpen, omdat het kaartje, de adapter of de gegevens op het kaartje daardoor beschadigd kunnen raken. Verwijder de kaart niet en schakel het apparaat waarin de kaart wordt gebruikt niet uit terwijl gegevens worden gelezen of geschreven. verwijder de batterijen niet wanneer u het apparaat op batterijen gebruikt. Elk van deze handelingen kan vernietiging van de gegevens veroorzaken. Maak reservekopieën van uw gegevens telkens wanneer dit mogelijk is. Panasonic wijst alle verantwoordelijkheid af voor het verlies van gegevens of voor andere schade die direct of indirect voortvloeit uit het verlies van gegevens. Als de kaart per ongeluk werd ingeslikt, moet u onmiddellijk de hulp van een dokter inroepen. [. . . ] SD-formatteringssoftware kunt u gratis downloaden vanaf de homepage van Panasonic (B). Nadat u het kaartje en de adapter uit het apparaat hebt verwijderd, moet u deze onmiddellijk in hun doosje opbergen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC MINISDCARD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC MINISDCARD zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag