Gebruiksaanwijzing PANASONIC MC-CG695

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC MC-CG695. Wij hopen dat dit PANASONIC MC-CG695 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC MC-CG695 te teleladen.


PANASONIC MC-CG695 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (9135 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PANASONIC MC-CG695 (1024 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC MC-CG695

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] • Gebruik de stofzuiger niet wanneer het snoer of stekker beschadigd is. € Deze stofzuiger is voorzien van een elektrisch snoer, dat bij beschadiging moet worden vervangen door een officiële technische dienst of door een gekwalificeerde persoon zodat mogelijke persoonlijke schade wordt voorkomen. [. . . ] Grote zuigmond Snoeroprolknop Druk op het -teken, niet op de rand van de schakelaar. • MC-CG695 De kleine borstel kan desgewenst tussen de telescopische buis en de vloerzuigmond worden geplaatst. U kunt de vloerzuigmond verwijderen door het ontgrendelingspedaal in te drukken zodat u de kleine borstel op elk ogenblik gemakkelijk kunt gebruiken. (alleen MC-CG695) Problemen oplossen Controleer eerst het volgende als u problemen ondervindt. Als uw probleem nog steeds niet is opgelost consulteer dan uw plaatselijke verkoper. Als het product nog steeds niet werkt, breng het dan naar een bevoegd servicecentrum voor reparatie. (Indien de warmtebeveiliging heeft gewerkt, wacht totdat deze zich automatisch reset na ongeveer 60 minuten) Opbergen Doe het volgende voordat u het apparaat opbergt. (Houd de stekker vast als het snoer wordt opgerold zodat deze niet omhoog springt. Het vervangen van de stofzak Vervang de stofzak in de volgende gevallen door een nieuwe: ●Als de indicator rood oplicht. Als de stofzak niet correct is geplaatst, zal de stofklep niet sluiten. Verwijder eerst de stofzak Verwijder de pre-motorfilter en klop erop om het stof vrij te maken. Maak voorzichtig schoon met water en droog in de schaduw als het stof niet makkelijk verwijderd kan worden. [. . . ] ) HEPA-filter Model nummer AMC-J2EP (TYPE C-17H) AMV95K7B0HEE 230 V ~ 50 Hz TER HERINNERING VOOR DE GEBRUIKER Het model en serienummer van deze stofzuiger staan aangegeven op het naamplaatje aan de onderkant van uw apparaat. Noteer het model en serienummer op de daarvoor aangegeven plaats en bewaar dit als aankoopbewijs. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC MC-CG695

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC MC-CG695 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag