Gebruiksaanwijzing PANASONIC KX-TS730EX

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC KX-TS730EX. Wij hopen dat dit PANASONIC KX-TS730EX handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC KX-TS730EX te teleladen.


PANASONIC KX-TS730EX : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (476 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PANASONIC KX-TS730EX (6160 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC KX-TS730EX

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] PQQW15025ZA. fm 1 Model KX-TS730EX Snelstartgids Lees de handleiding voor meer informatie. Aansluitingen 1 Interface Interfacekabel Als u de kabel wilt loskoppelen, trekt u aan de kabel terwijl u tegen de zijkant van de stekker drukt. [. . . ] L Gebruik het apparaat in een rustige kamer. ­2­ PQQW15025ZA. fm 3 Gesprekken opnemen en afspelen Functie Gesprekken opnemen Opgenomen gesprekken afspelen Afspelen stoppen De doorspoelsnelheid wijzigen Bediening Druk terwijl u spreekt op {r} ({F1}-toets). L Telkens als u op de toets drukt, wordt de snelheid gewijzigd (vier tot zestig maal normale snelheid). L Telkens als u op de toets drukt, wordt de snelheid gewijzigd (vier tot zestig maal normale snelheid). L De toets {OK} van het apparaat kan in deze stap niet worden gebruikt. 2 Druk op {<} of {>} voor het selecteren van "Alles wissen". L De toets {OK} van het apparaat kan in deze stap niet worden gebruikt. De terugspoelsnelheid wijzigen Opgenomen gesprekken herhalen (tijdens afspelen) Opgenomen gesprekken overslaan (tijdens afspelen) Het afspelen pauzeren Een specifiek gesprek wissen Alle gesprekken wissen Opmerking: L Als u een telefoongesprek in 2 richtingen opneemt, moet u de andere partij ervan op de hoogte brengen dat het gesprek wordt opgenomen. ­3­ PQQW15025ZA. fm 4 Telefoonboek Namen aan het telefoonboek toevoegen 1 Druk op {k} ({F3}-toets). L De display geeft het aantal beschikbare plaatsen in het telefoonboek weer. Druk op { } ({F1}-toets). 5 Voer het telefoonnummer in (maximaal 32 cijfers). Voer tel. nr in Terug 2 3 Voer de naam in (maximaal 16 tekens). Invoer naam[ABC] >=Terug A/Ä 6 Druk op {OK}. [. . . ] {2}: Duits {4}: Frans {6}: Nederlands Pauzeduur Taal selecteren {1} {2} {3} {1} {1} {0} {1}: Engels {3}: Spaans {5}: Italiaans {7}: Portugees ­5­ PQQW15025ZA. fm 6 MEMO ­6­ [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC KX-TS730EX

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC KX-TS730EX zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag