Gebruiksaanwijzing PANASONIC KX-TS500EXW

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC KX-TS500EXW. Wij hopen dat dit PANASONIC KX-TS500EXW handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC KX-TS500EXW te teleladen.


PANASONIC KX-TS500EXW : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (242 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC KX-TS500EXW

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Volume toetsen (^), (_) (2-A) 2 3 Zet de RINGER schakelaar op hoog (HIGH), laag (LOW) of uit (OFF) (Bv. ‰Als u misdrukt, plaatst u de hoorn terug op het toestel en begint u opnieuw vanaf stap 1. [. . . ] Zodra het gesprek beeindigd is, plaatst u de hoorn terug op het toestel. Vul de volgende gegevens in Serienummer (vindt u op onderzijde van de telefoon) 4 Belangrijke informatie 4-C Veiligheidsvoorschriften 3 Bevestig de schroeven met behulp van de boormal. Sluit het telefoonsnoer aan en schuif de telefoon op de bevestigingsplaat. ‰Sluit het snoer goed aan om ervoor te zorgen dat het snoer niet losraakt. Schroeven 1 1 4-A Wandmontage Deze telefoon kan tegen een muur worden gemonteerd. Om de hoorn tijdens een gesprek even neer te leggen, plaatst u de hoorn zoals hier is afgebeeld. datum van aankoop Naam en adres van uw leverancier 1 Druk op de tabs in de richting van de pijlen (1) , verwijder hierna de wandmontage adapter (2). 2 Installatie Omgeving 1) Gebruik dit toestel niet in de buurt van water— bijvoorbeeld in de buurt van een bad, douche, wastafel, etc. Het toestel niet plaatsen in ruimtes waar de temperatuur lager is dan 5oC of hoger dan 40oC. Indien er problemen ontstaan, verwijder dan de telefoonkabel uit de wandcontactdoos en sluit een goed werkend telefoontoestel aan. Indien het normaal goed werkende telefoontoestel goed functioneert, sluit dan niet opnieuw het probleem toestel aan, totdat deze op een correcte wijze is gerepareerd. Indien het normaal goed werkende telefoontoestel niet goed functioneert, neemt u dan contact op met uw netwerkleverancier. [. . . ] Verklaren dat dit telefoontoestel voldoet aan de essentiële eisen en andere relevante richtlijnen van het Directief 1999/5/EC. Indien u een kopie van het originele Certificaat van Conformiteit van onze produkten die vallen onder het R&TTE directief wil, kunt u contact opnemen via onze website: http://doc. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC KX-TS500EXW

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC KX-TS500EXW zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag