Gebruiksaanwijzing PANASONIC KX-TS100EXW

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC KX-TS100EXW. Wij hopen dat dit PANASONIC KX-TS100EXW handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC KX-TS100EXW te teleladen.


PANASONIC KX-TS100EXW : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2182 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PANASONIC KX-TS100EXW (921 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC KX-TS100EXW

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] nEDERLANDS Een communicatie apparaat aansluiten Communicatie apparatuur (computer , modem , fax , antwoordapparaat , etc. Nadat u eerst de hoorn en het telefoonsnoer heeft aangesloten (zie boven), sluit u het snoer van het apparaat aan op de DATA poort. [. . . ] (\\\) Geheugenplaats(\\\) nummers (\\\) ≥Indien een pauze nodig is tijdens het kiezen, druk dan op (\\\) waar de pauze nodig is. Om het nummer opnieuw te kiezen, leg de hoorn neer en volg stap 1 t/m 3. ‰Indien het telefoonsnoer langer dan drie dagen niet is aangeslotenkunnen de nummers verwijderd zijn. Geheugenkaart Verwijder de geheugenkaart en gebruik hem als index voor namen of telefoonnummers. 25 5:09 PM ページ23 Snel Kiezen U kunt maximaal 3 telefoonnummers opslaan in de toetsen voor automatisch Snel Kiezen ((M1) t/m (M3)). € Telefoonnummers in het geheugen opslaan Druk op geen enkel geheugen station voordat er iets onder is opgeslagen, dit om foutief functioneren te voorkomen. ‰Indien u een verkeerd nummer koos, leg neer en begin opnieuw bij stap 1. ‰Indien een pauze nodig is tijdens het kiezen, druk dan op (\\\) waar de pauze nodig is. Om het nummer opnieuw te kiezen, leg de hoorn neer en volg stap 1 t/m 2. ‰Indien het telefoonsnoer langer dan drie dagen niet is aangesloten kunnen de nummers verwijderd zijn. 25 5:09 PM ページ25 Speciale funkties (\\\) (R) De Flashtoets (RECALL) Op (R) drukken laat u toe speciale functies van uw telefooncentrale te gebruiken zoals gesprekken doorschakelen of toegang verlenen tot specifieke diensten. NEDERLANDS Hoe u de Pauze toets gebruikt (Voor analoge PBX-lijn/gebruikers van Lange Afstands diensten) Wij raden u aan om op (\\\) te drukken als er een pauze nodig is tijdens het bellen via een telefooncentrale. [. . . ] Neem contact op met uw telefooncentrale leverancier als de telefoon, waarvan u weet dat deze goed is, niet werkt. In geval van moeilijkheden dient u eerst contact op te nemen met de leverancier van de apparatuur. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC KX-TS100EXW

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC KX-TS100EXW zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag