Gebruiksaanwijzing PANASONIC KX-TGA810EX

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC KX-TGA810EX. Wij hopen dat dit PANASONIC KX-TGA810EX handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC KX-TGA810EX te teleladen.


PANASONIC KX-TGA810EX : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2259 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PANASONIC KX-TGA810EX (19 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC KX-TGA810EX

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] opmerking: · Neem bij problemen in eerste instantie contact op met de leverancier van de apparatuur. Gebruik alleen 2 oplaadbare nikkelmetaalhydride (Ni-MH) batterijen met een maximale capaciteit van 750 mAh van het type AAA (R03) als u de batterijen wilt vervangen. [. . . ] Houd u bij het weggooien van batterijen aan de lokale milieuvoorschriften. Elektrolyten die uit de batterijen vrijkomen zijn bijtend en kunnen brandwonden of letsel aan ogen en huid veroorzaken. Raak de batterijen niet aan met geleidende materialen, zoals ringen, armbanden of sleutels. Dit kan kortsluiting veroorzaken, waardoor de batterijen en/of het geleidende materiaal heet kunnen worden en brandwonden kunnen veroorzaken. Vervang de batterij(en) in overeenstemming met de informatie in deze bedieningsinstructies. Gebruik alleen het meegeleverde basisstation (of de oplader) voor het opladen van de batterijen. Als u deze aanwijzingen niet opvolgt, kunnen de batterijen opzwellen of exploderen. Dit symbool betekent in Europa dat gebruikte elektrische en elektronische producten niet bij het normale huishoudelijke afval mogen. Lever deze producten in bij de aangewezen inzamelingspunten, waar ze gratis worden geaccepteerd en op de juiste manier worden verwerkt, teruggewonnen en hergebruikt. In Nederland kunt u uw producten bij uw winkelier inleveren bij de aanschaf van een vergelijkbaar nieuw product. Wanneer u dit product op de juiste manier als afval inlevert, spaart u waardevolle hulpbronnen en voorkomt u potentiële negatieve gevolgen voor de volksgezondheid en het milieu, die anders kunnen ontstaan door een onjuiste verwerking van afval. Neem contact op met uw gemeente voor meer informatie over het dichtstbijzijnde inzamelingspunt of raadpleeg www. [. . . ] De antwoordapparaatopties zijn alleen beschikbaar als deze handset bij de KX-TG8120 is geregistreerd. Als u een taal hebt geselecteerd die u niet kunt lezen, drukt u op {ih}, ", drukt u op {V}, drukt u op #, drukt u 2 keer op {V}, drukt u op #, drukt u 3 keer op {V}, drukt u op #, selecteert u de gewenste taal, en drukt u op #. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC KX-TGA810EX

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC KX-TGA810EX zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag