Gebruiksaanwijzing PANASONIC KX-TGA807EX

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC KX-TGA807EX. Wij hopen dat dit PANASONIC KX-TGA807EX handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC KX-TGA807EX te teleladen.


PANASONIC KX-TGA807EX : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (19 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PANASONIC KX-TGA807EX (2533 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC KX-TGA807EX

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Luidsprekervolume bijstellen (?) Druk tijdens een gesprek op {^} of {V}. {^} {<} {V} {>} Datum en tijd 1 {j/OK} 2 Druk op {^} of {V} om "Handset instel. " te selecteren. i {>} 3 Ga verder met de handeling voor uw model. NKX-TG7200/KX-TG7202/KX-TG7203 Druk op {^} of {V} om "Inst. datum/tijd" te selecteren. i {>} NKX-TG7220/KX-TG7222/KX-TG7223 Druk op {^} of {V} om "Tijdsinstelling" te selecteren. [. . . ] i {>} i Druk op {^} of {V} om "Inst. datum/tijd" te selecteren. i {>} Voer de huidige dag, maand en jaar in. 4 5 Voer de huidige tijd (uren en minuten) in. 6 {j/OK} i {ih} ­2­ TG7200_7220NL(du-du)_QG. fm Page 3 Friday, June 22, 2007 10:09 AM Basisbediening C Gesprekken beginnen/aannemen (handset) Nummers kiezen Inkomende gesprekken aannemen Een gesprek beëindigen Ontvangst-/luidsprekervolume Telefoneren met behulp van de herhaallijst Belvolume handset Kies het telefoonnummer. i {C} 1 2 3 4 5 {j/OK} {^}/{V}: "Handset instel. " i {>} {^}/{V}: "Beltoon Inst. " i {>} {^}/{V}: "Belvolume" i {>} {^}/{V}: Selecteer het gewenste volume. i {>} i {ih} k Telefoonboek (handset) Nummers toevoegen (namen en telefoonnummers) 1 {k} i {j/OK} 2 {^}/{V}: "Nieuw nummer" i {>} 3 Voer de naam in (maximaal 16 tekens). i {j/OK} 5 {^}/{V}: "Opslaan" i {>} i {ih} L Zie de tekentabel in de handleiding voor het invoeren van namen. {6} I Antwoordapparaat (basisstation): KX-TG7220/KX-TG7222/KX-TG7223 Antwoordapparaat aan/uit Berichten afluisteren ­3­ TG7200_7220NL(du-du)_QG. fm Page 4 Friday, June 22, 2007 10:09 AM Veelgestelde vragen Vraag Waarom knippert w?Oorzaak en oplossing L U moet een abonnement hebben op nummerherkenning. Neem contact op met uw serviceprovider/telefoonmaatschappij voor meer informatie. weergave. " wordt weergegeven totdat u bellerinfo ontvangt nadat u een abonnement hebt genomen op nummerherkenning. L Plaats de handset en het basisstation buiten bereik van andere elektrische apparaten. Het wordt aanbevolen een filter (neem contact op met de DSL-aanbieder) in de telefoonlijn te plaatsen tussen het basisstation en de telefoonwandcontactdoos. L Maak de plus- (S) en minzijde (T) van de batterijen en de contactpunten van de eenheid met een droge doek schoon. Wat moet ik doen als de batterijen maar kort meegaan, ook al heb ik ze volledig opgeladen? [. . . ] Wat moet ik doen als de batterijen maar kort meegaan, ook al heb ik ze volledig opgeladen?Wat moet ik doen om het aantal gemiste oproepen (bijvoorbeeld "3 Oproep") van het display te wissen? 1 {j/OK} 2 {^}/{V}: "Bellerlijst" i {>} 3 Druk op {V} om te zoeken vanaf de meest recente oproep, of op {^} om te zoeken vanaf de oudste oproep. ­5­ TG7200_7220NL(du-du)_QG. fm Page 6 Friday, June 22, 2007 10:09 AM Een handset bij het basisstation registreren De meegeleverde handset en het basisstation zijn reeds geregistreerd. Wanneer u een aanvullende handset koopt, raadpleeg dan de handleiding van dit toestel voor registratie ervan. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC KX-TGA807EX

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC KX-TGA807EX zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag