Gebruiksaanwijzing PANASONIC KX-TG9140EXX

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC KX-TG9140EXX. Wij hopen dat dit PANASONIC KX-TG9140EXX handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC KX-TG9140EXX te teleladen.


PANASONIC KX-TG9140EXX : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1027 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PANASONIC KX-TG9140EXX (2512 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC KX-TG9140EXX

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Raadpleeg in plaats van de gebruiksaanwijzing de volgende beschrijvingen voor informatie over accessoires. PQLV209CE Muuradapter voor draadloze camera Gespreksknop voor draadloze camera Aantal 1 1 1 1 1 1 1 1 2 *1 Bevestig de telefoonstekker aan het telefoonsnoer 2 voordat u het aansluit. Opmerking: L U kunt uw telefoonsysteem uitbreiden door optionele Panasonic-apparaten te registreren (bijvoorbeeld: KX-TGA910EX extra digitale draadloze handset). L Gebruik alleen 2 oplaadbare nikkelmetaalhydride (Ni-MH) batterijen van het type AAA (R03) als u de batterijen wilt vervangen. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC KX-TG9140EXX

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC KX-TG9140EXX zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag