Gebruiksaanwijzing PANASONIC KX-TG8321NL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC KX-TG8321NL. Wij hopen dat dit PANASONIC KX-TG8321NL handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC KX-TG8321NL te teleladen.


PANASONIC KX-TG8321NL : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1264 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC KX-TG8321NL

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] L Gebruik GEEN alkalinebatterijen, mangaanbatterijen of Ni-Cd-batterijen. Schermbeveiliging De achtergrondverlichting wordt gedimd tijdens een gesprek of wordt na 1 minuut van inactiviteit geheel uitgeschakeld als de handset niet op het basisstation of de oplader is geplaatst. Activeer de display van de handset opnieuw door: ­ de joystick naar links {<} of rechts {>} te drukken tijdens het gesprek. [. . . ] Nummers kiezen 1 n (linker zachte toets) 2 {V}/{^}: Selecteer de gewenste naam. L U kunt de nummers in het telefoonboek doorbladeren door de joystick naar beneden of boven ingedrukt te houden. 3 {C} Antwoordapparaat (basisstation): KX-TG8321/KX-TG8322 Antwoordapparaat aan/uit Berichten afluisteren Druk op {s} om het antwoordapparaat in en uit te schakelen. {6} ­4­ TG8301_8321NL(du-du)_QG. fm Page 5 Wednesday, June 18, 2008 2:38 PM Veelgestelde vragen Vraag Waarom knippert w?L U gebruikt de handset of het basisstation in een gebied met veel elektrische interferentie. Plaats het basisstation en gebruik de handset buiten bereik van storingsbronnen. Activeer de display van de handset opnieuw door: ­ de joystick naar links {<} of rechts {>} te drukken tijdens het gesprek. L Als u volledig opgeladen Ni-MH-batterijen (meegeleverde batterijen) gebruikt; Bij continu gebruik: max. L Het is normaal dat batterijen na de eerste keer dat ze zijn opgeladen niet volledig zijn geladen. De batterijen presteren het beste na een aantal volledige laadcycli (opladen/gebruiken). L De werkelijke prestaties van de batterij zijn afhankelijk van hoe vaak de handset wordt gebruikt en hoe vaak deze niet in gebruik is (stand-by). L Zelfs als de batterijen van de handset volledig zijn geladen, lopen ze geen schade op als de handset op het basisstation of de oplader wordt geplaatst. L Als de batterijen volledig zijn opgeladen tot & wordt weergegeven en al na enkele gesprekken ) wordt weergegeven, moeten de batterijen door nieuwe worden vervangen. Waarom is de display van de handset leeg of gedimd tijdens een gesprek? Wat moet ik doen als de handset niet kan worden ingeschakeld?Hoe lang duurt het tot de batterijen leeg zijn? Kan ik de handset op het basisstation of de oplader laten als ik hem niet gebruik? [. . . ] Handset 1 K (midden van de joystick) i N i M 2 {V}/{^}: "Aan/Afmelden" i M 2 keer 3 {V}/{^}: Selecteer een basisstationnummer. (Geen registratietoon) {x} N KX-TG8321/KX-TG8322 Houd ongeveer 5 seconden {x} ingedrukt tot de registratietoon wordt weergegeven. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC KX-TG8321NL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC KX-TG8321NL zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag