Gebruiksaanwijzing PANASONIC KX-TG8220NL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC KX-TG8220NL. Wij hopen dat dit PANASONIC KX-TG8220NL handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC KX-TG8220NL te teleladen.


PANASONIC KX-TG8220NL : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (395 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC KX-TG8220NL

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] L Gebruik GEEN alkalinebatterijen, mangaanbatterijen of Ni-Cd-batterijen. Schermbeveiliging De achtergrondverlichting wordt na 1 minuut van inactiviteit geheel uitgeschakeld als de handset niet op het basisstation is geplaatst. Druk op {ih} om het display weer in te schakelen. {ih} ­2­ TG8200_8220NL(du-du)_QG. fm Page 3 Wednesday, September 26, 2007 9:57 AM Tips voor het gebruik De joystick gebruiken Duw de joystick omhoog, omlaag, naar links of naar rechts om door de menu's te navigeren en om te selecteren. [. . . ] {6} ­4­ I Beantwoorder (basisstation): KX-TG8220 Beantwoorder aan/uit Berichten afluisteren TG8200_8220NL(du-du)_QG. fm Page 5 Wednesday, September 26, 2007 9:57 AM Veelgestelde vragen Vraag Waarom knippert w?L U gebruikt de handset of het basisstation in een gebied met veel elektrische interferentie. Plaats de handset en het basisstation uit de buurt van bronnen van interferentie, zoals antennes en mobiele telefoons. L Als u volledig opgeladen Ni-MH-batterijen (meegeleverde batterijen) gebruikt; Bij continu gebruik: max. 150 uur L Het is normaal dat batterijen na de eerste keer dat ze zijn opgeladen niet volledig zijn geladen. De batterijen presteren het beste na een aantal volledige laadcycli (opladen/gebruiken). L De werkelijke prestaties van de batterij zijn afhankelijk van hoe vaak de handset wordt gebruikt en hoe vaak deze niet in gebruik is (stand-by). L Ook als de batterijen van de handset volledig zijn geladen, lopen ze geen schade op als de handset op het basisstation wordt geplaatst. L Als de batterijen volledig zijn opgeladen tot & wordt weergegeven en al na enkele gesprekken ) wordt weergegeven, moeten de batterijen door nieuwe worden vervangen. L De PIN is een 4-cijferige code die moet worden ingevoerd om de instellingen van een basisstation te kunnen wijzigen. De standaard-PIN is "0000". Waarom is de display van de handset leeg?Hoe lang duurt het tot de batterijen leeg zijn? Kan ik de handset op het basisstation laten als ik hem niet gebruik? [. . . ] Als om de een of andere reden de handset niet op het basisstation is geregistreerd, registreert u de handset handmatig. 1 2 3 4 " (midden van de joystick) i N i # {^}/{V}: "Aan/Afmelden" i # {^}/{V}: "Aanmelden" i # {^}/{V}: Selecteer een basisstationnummer. i # # 5 Ga verder met de handeling voor uw model. NKX-TG8200 Druk op {x} op het basisstation en houd de knop ongeveer 5 seconden ingedrukt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC KX-TG8220NL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC KX-TG8220NL zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag