Gebruiksaanwijzing PANASONIC KX-TG7321NL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC KX-TG7321NL. Wij hopen dat dit PANASONIC KX-TG7321NL handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC KX-TG7321NL te teleladen.


PANASONIC KX-TG7321NL : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (412 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC KX-TG7321NL

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Oplader (KX-TG7302/KX-TG7303/KX-TG7322/KX-TG7323) Druk de stekker stevig vast. Stekker Haken (220-240 V AC, 50 Hz) Gebruik alleen de meegeleverde Panasonicwisselstroomadapter (PQLV209CE). PNQW1099ZA DC0408DE0 TG7301_7321NL(du-du)_QG. fm Page 2 Wednesday, May 7, 2008 11:43 AM Batterijen installeren/Batterij opladen Ongeveer 7 uur opladen. ALLEEN Ni-MH oplaadbaar Basisstation *1 Oplader *2 "Laden" wordt weergegeven. *1 Afgebeeld model is de KX-TG7301. [. . . ] Plaats het basisstation en gebruik de handset buiten bereik van storingsbronnen. L Als u volledig opgeladen Ni-MH-batterijen (meegeleverde batterijen) gebruikt; Bij continu gebruik: max. 150 uur L Het is normaal dat batterijen na de eerste keer dat ze zijn opgeladen niet volledig zijn geladen. De batterijen presteren het beste na een aantal volledige laadcycli (opladen/gebruiken). L De werkelijke prestaties van de batterij zijn afhankelijk van hoe vaak de handset wordt gebruikt en hoe vaak deze niet in gebruik is (stand-by). L Zelfs als de batterijen van de handset volledig zijn geladen, lopen ze geen schade op als de handset op het basisstation of de oplader wordt geplaatst. L Als de batterijen volledig zijn opgeladen tot 1 wordt weergegeven en al na enkele gesprekken 3 wordt weergegeven, moeten de batterijen door nieuwe worden vervangen. L De PIN is een 4-cijferige code die moet worden ingevoerd om de instellingen van een basisstation te kunnen wijzigen. ­4­ Wat moet ik doen als de handset niet kan worden ingeschakeld?Hoe lang duurt het tot de batterijen leeg zijn? Kan ik de handset op het basisstation of de oplader laten als ik hem niet gebruik? [. . . ] N KX-TG7301/KX-TG7302/KX-TG7303 Houd ongeveer 5 seconden {x} ingedrukt. (Geen registratietoon) N KX-TG7321/KX-TG7322/KX-TG7323 Houd ongeveer 5 seconden {x} ingedrukt tot de registratietoon wordt weergegeven. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC KX-TG7321NL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC KX-TG7321NL zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag