Gebruiksaanwijzing PANASONIC KX-TG7102BL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC KX-TG7102BL. Wij hopen dat dit PANASONIC KX-TG7102BL handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC KX-TG7102BL te teleladen.


PANASONIC KX-TG7102BL : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (19 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC KX-TG7102BL

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Selecteer de tussen de aanhalingstekens weergegeven woorden (bijv. , "Handset instel. ") door op {^} of {V} te drukken. Datum en tijd 1 {j/OK} 2 Druk op {^} of {V} om "Handset instel. " te selecteren. i {>} 3 KX-TG7100/KX-TG7102/KX-TG7103 Druk op {^} of {V} om "Inst. datum/tijd" te selecteren. [. . . ] i {>} 3 KX-TG7100/KX-TG7102/KX-TG7103 Druk op {^} of {V} om "Inst. datum/tijd" te selecteren. i {>} KX-TG7120/KX-TG7122/KX-TG7123 Druk op {^} of {V} om "Tijdsinstelling" te selecteren. i {>} i Druk op {^} of {V} om "Inst. datum/tijd" te selecteren. 6 {j/OK} i {ih} ­2­ TG7100_7120NL(du-du)_QG. fm Page 3 Tuesday, April 4, 2006 6:42 PM 4 Basisbediening Functie Gesprekken beginnen Een gesprek beantwoorden Een gesprek beëindigen Ontvangst-/luidsprekervolume Laatste nummer herhalen Gesprekken beginnen met de herhaallijst Telefoonboek handset: een naam opslaan (naam en telefoonnummers) Bediening Kies het telefoonnummer. {R} i {C} {R} i Druk op {^} of {V} om het gewenste nummer weer te geven. i {C} {k} i {j/OK} i "Nieuw nummer" i {>} i Voer de naam in (maximaal 16 tekens). 180 uur L Het is normaal dat batterijen na de eerste keer dat ze zijn opgeladen niet volledig zijn geladen. De batterijen presteren het beste na een aantal volledige laadcycli (opladen/ gebruiken). L De werkelijke prestaties van de batterij zijn afhankelijk van hoe vaak de handset wordt gebruikt en hoe vaak deze niet in gebruik is (stand-by). L Zelfs als de batterijen van de handset volledig zijn geladen, lopen ze geen schade op als de handset op het basisstation of de oplader wordt geplaatst. Kan ik de handset op het basisstation of de oplader laten als ik hem niet gebruik? ­4­ TG7100_7120NL(du-du)_QG. fm Page 5 Tuesday, April 4, 2006 6:42 PM Vraag Wanneer moeten de batterijen worden vervangen? Oorzaak en oplossing Als de batterijen volledig zijn opgeladen tot 1 wordt weergegeven en al na enkele gesprekken 3 wordt weergegeven, moeten de batterijen door nieuwe worden vervangen. De PIN is een 4-cijferige code die moet worden ingevoerd om de instellingen van een basisstation te kunnen wijzigen. De standaard-PIN is "0000". Wat is een PIN? Wat moet ik doen om bellerinfo in L U moet een abonnement hebben op nummerherkenning. [. . . ] De PIN is een 4-cijferige code die moet worden ingevoerd om de instellingen van een basisstation te kunnen wijzigen. De standaard-PIN is "0000". Wat is een PIN? Wat moet ik doen om bellerinfo in L U moet een abonnement hebben op nummerherkenning. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC KX-TG7102BL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC KX-TG7102BL zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag