Gebruiksaanwijzing PANASONIC KX-TG6481NL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC KX-TG6481NL. Wij hopen dat dit PANASONIC KX-TG6481NL handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC KX-TG6481NL te teleladen.


PANASONIC KX-TG6481NL : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (445 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC KX-TG6481NL

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] TG6481_6482NL(du_du)_QG. fm Page 1 Thursday, June 11, 2009 10:28 AM Model KX-TG6481NL KX-TG6482NL Snelstartgids Aansluiten Basisstation "Klik" Goed Haken Druk de stekker stevig vast. (220-240 V AC, 50 Hz) Gebruik alleen de meegeleverde Panasonic-wisselstroomadapter. [. . . ] L De wisselstroomadapter van het basisstation is niet goed aangesloten. L U gebruikt de handset of het basisstation in een gebied met veel elektrische interferentie. Plaats het basisstation en gebruik de handset buiten bereik van storingsbronnen. L Als u volledig opgeladen Ni-MH-batterijen (meegeleverde batterijen) gebruikt; Bij continu gebruik: max. 180 uur L Het is normaal dat batterijen na de eerste keer dat ze zijn opgeladen niet volledig zijn geladen. De batterijen presteren het beste na een aantal volledige laadcycli (opladen/gebruiken). L De werkelijke prestaties van de batterij zijn afhankelijk van hoe vaak de handset wordt gebruikt en hoe vaak deze niet in gebruik is (stand-by). Wat moet ik doen als de handset niet kan worden ingeschakeld?Hoe lang duurt het tot de batterijen leeg zijn? ­4­ TG6481_6482NL(du_du)_QG. fm Page 5 Thursday, June 11, 2009 10:28 AM Veelgestelde vragen Vraag Kan ik de handset op het basisstation of de oplader laten als ik hem niet gebruik?Oorzaak/oplossing L Zelfs als de batterijen van de handset volledig zijn geladen, lopen ze geen schade op als de handset op het basisstation of de oplader wordt geplaatst. L Als de batterijen volledig zijn opgeladen tot 1 wordt weergegeven en al na enkele gesprekken 3 wordt weergegeven, moeten de batterijen door nieuwe worden vervangen. [. . . ] L De volgende stap moet binnen 90 seconden uitgevoerd zijn. {x} Handset Wacht tot "PIN Basis" wordt weergegeven. i M L Als de handset met succes is geregistreerd, stopt w met knipperen. M ­6­ TG6481_6482NL(du_du)_QG. fm Page 7 Thursday, June 11, 2009 10:28 AM Optionele service (nummerherkenning) Als u nummerherkenning hebt, 012345 wordt bellerinfo weergegeven wanneer u een oproep ontvangt of gemiste oproepen bekijkt. Informatie verkoop en ondersteuning Telefoonnummer klantenservice Nr. : 073-6402 802 ­7­ TG6481_6482NL(du_du)_QG. fm Page 8 Thursday, June 11, 2009 10:28 AM Notities ­8­ [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC KX-TG6481NL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC KX-TG6481NL zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag