Gebruiksaanwijzing PANASONIC KX-TDA0350

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC KX-TDA0350. Wij hopen dat dit PANASONIC KX-TDA0350 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC KX-TDA0350 te teleladen.


PANASONIC KX-TDA0350 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (788 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PANASONIC KX-TDA0350 (866 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC KX-TDA0350

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Zie voor de installatiehandleiding de documentatie van de KX-T7600 serie. · Als u software wilt installeren of verwijderen, of PC Phone wilt starten op een PC met Windows 2000 of XP Professional, dient u dit te doen vanuit de groep "Administrators". [. . . ] Let op: Als het wordt aanbevolen, start de computer dan opnieuw op. 13 USB-driver installeren Windows 2000 1. Selecteer Zoeken naar een geschikt stuurprogramma voor dit apparaat [aanbevolen], en klik op Volgende. 4. Selecteer CD-rom-stations, en klik op Volgende. 15 USB-driver installeren 5. Verbind uw telefoon met de USB-kabel aan uw PC. 16 USB-driver installeren 2. Selecteer Ik wil zelf kiezen [geavanceerd], en klik op Volgende. 3. Selecteer Op de onderstaande locaties naar het beste stuurprogramma zoeken. op een diskette of CD-rom), en klik op Volgende. 17 USB-driver installeren 5. Selecteer Een lijst van alle stuurprogramma's op een specifieke locatie weergeven zodat u het gewenste stuurprogramma kunt selecteren. , en klik op Volgende. 6. Selecteer Panasonic KXTDAUSB PT Unit driver, en klik op Diskette. 20 USB-driver bijwerken 7. Klik op Bladeren om de TDAUSBPT-map te specificeren, en klik op OK. 8. Selecteer Panasonic KXTDAUSB PT Unit driver, en klik op Volgende. 9. Klik op Ja. 21 USB-driver bijwerken 10. Klik op Volgende. 11. Klik op Voltooien. Klik met de rechtermuisknop op Panasonic KXTDAUSB PT Unit driver (onder Universal Serial Bus controllers), en klik op Eigenschappen. 3. Klik op het tabblad Stuurprogramma, en klik op Bijwerken. 23 USB-driver bijwerken 4. [. . . ] PC Phone starten. Let op: ·Als u zich voor het eerst bij PC Phone aanmeldt, duurt het mogelijk meerdere minuten om de benodigde gegevens te verzamelen. ·Als u zich voor het eerst bij PC Telefoon aanmeldt, zal het volgende dialoogscherm verschijnen: Sound playback by PC: Wijs een audioapparaat toe. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC KX-TDA0350

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC KX-TDA0350 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag