Gebruiksaanwijzing PANASONIC KX-TCA120EX

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC KX-TCA120EX. Wij hopen dat dit PANASONIC KX-TCA120EX handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC KX-TCA120EX te teleladen.


PANASONIC KX-TCA120EX : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1680 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PANASONIC KX-TCA120EX (19 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC KX-TCA120EX

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Dit apparaat is een optionele handset voor de digitale draadloze telefoon KX-TCD200. U moet de handset bij het KX-TCD200basisstation registreren, voordat u deze kunt gebruiken. [. . . ] waarschuwing: · Vermijd ter voorkoming van electrische schokken blootstelling van dit product aan regen of ander vocht. Haal dit apparaat uit het stopcontact als er rook uitkomt, een abnormale geur afgeeft of een ongebruikelijk geluid maakt. Controleer of de rook gestopt is en neem contact op met een geautoriseerd service centrum. Voor maximale afstand en geruisloze werking plaatst u het basisstation: - Buiten bereik van electrische apparatuur, zoals televisietoestellen, radio's, computers en andere telefoons. Houdt u bij het weggooien van batterijen aan de lokale milieuvoorschriften. Elektrolyten die uit de batterijen vrijkomen zijn bijtend en kunnen brandwonden of letsel aan ogen en huid veroorzaken. Raak de batterijen niet aan met geleidende materialen, zoals ringen, armbanden of sleutels. Dit kan kortsluiting veroorzaken, waardoor de batterijen en/of het geleidende materiaal heet kunnen worden en brandwonden kunnen veroorzaken. Vervang de batterij(en) in overeenstemming met de informatie in deze bedieningsinstructies. Gebruik alleen het meegeleverde basisstation (of de batterijlader) voor het opladen van de batterijen. [. . . ] Verklaart dat deze apparatuur voldoet aan de van toepassing zijnde vereisten en andere relevante voorwaarden van Richtlijn 1999/5/EC voor radio- en telecommunicatieapparatuur. De overeenstemmingsverklaring voor de relevante Panasonic-producten die in deze handleiding worden beschreven, kunnen worden gedownload op: http://www. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC KX-TCA120EX

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC KX-TCA120EX zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag