Gebruiksaanwijzing PANASONIC KX-FP300

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC KX-FP300. Wij hopen dat dit PANASONIC KX-FP300 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC KX-FP300 te teleladen.


PANASONIC KX-FP300 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (19 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PANASONIC KX-FP300 (2189 ko)
   PANASONIC KX-FP300 (2222 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC KX-FP300

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] L{<}: Teruggaan naar het vorige scherm of verplaatsen van de cursor naar links. {s} (Luidspreker) {R} (Herhalen) Ontvangst {ih} (Uit/Aan) {C/T} (Wissen/Stil) {INT} (Intercom) Microfoon A I C D E F G i h C T J K G H I J K L M s B N a H L M ­1­ TCD300NL_QG(du-du). fm Page 2 Wednesday, October 27, 2004 6:11 PM Basisstation A {x} (Oproep) B Oplaadcontact B bA Displays Pictogrammen display Op de display van de handset worden verschillende pictogrammen weergegeven voor de huidige status van de telefoon. [. . . ] (buiten bereik van een basisstation, handset niet bij basisstation geregistreerd, basisstation niet ingeschakeld) De handset benadert het basisstation. (intercom, oproepen, wijzigen basisstationinstellingen enzovoort) Er wordt via de handset naar buiten gebeld. Gemist gesprek (alleen met nummerherkenning) De batterijen worden opgeladen. Basisstationnummer: Het linker pictogram geeft bijvoorbeeld basisstation 2 aan. Er is een nieuw SMS-bericht ontvangen (Alleen SMS) Het SMS-bericht dat u hebt geschreven is langer dan 160 tekens. (alleen SMS) De lijn wordt door een andere handset gebruikt. U f [2] x -2- k x y i 1 e h j m ­2­ TCD300NL_QG(du-du). fm Page 3 Wednesday, October 27, 2004 6:11 PM Pictogrammen menu In standbymodus roept u met de middelste zachte toets het hoofdmenu van de handset op. Alleen belangrijke pictogrammen en de datum en tijd worden weergegeven, en deze veranderen regelmatig van positie om de levensduur van de display te verlengen. Voorbeeld: 1 17 Mei 15:30 Als u de handset wilt gebruiken als de schermbeveiliging actief is, schakelt u de display weer aan met {ih}. De stroom inschakelen Druk ongeveer 1 seconde op {ih}. Datum en tijd instellen 1 2 3 4 5 Druk op $ (zachte midden toets). Voer de huidige datumgegevens in door voor elk onderdeel 2 cijfers te selecteren. L U selecteert "AM", "PM" of 24-uursklok met {*}. 6 Druk op , . 7 Druk op {ih}. Basisbediening Functie De stroom uitschakelen Opbellen De luidspreker inschakelen Ophangen Het luidsprekervolume bijstellen Het laatst gekozen nummer opnieuw bellen Bediening Druk ongeveer 2 seconden op {ih}. Druk op q (rechter zachte toets), en druk op {C}. ­5­ TCD300NL_QG(du-du). fm Page 6 Wednesday, October 27, 2004 6:11 PM Functie Telefoneren met behulp van de herhaallijst Oproepen aannemen De microfoon tijdens gesprekken uitschakelen Om een naam en een telefoonnummer in het telefoonboek op te slaan. Bediening Druk op q (rechter zachte toets). [. . . ] Druk op {e} of {v} tot het gewenste nummer wordt weergegeven, en druk op {C}. Druk U (linker zachte toets), $, selecteer "Nieuw nummer", dan druk , . [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC KX-FP300

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC KX-FP300 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag