Gebruiksaanwijzing PANASONIC KX-FP155BFW

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC KX-FP155BFW. Wij hopen dat dit PANASONIC KX-FP155BFW handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC KX-FP155BFW te teleladen.


PANASONIC KX-FP155BFW : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (19 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PANASONIC KXFP155BFW (2326 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC KX-FP155BFW

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Selecteer l (menupictogram instellingen antwoordapparaat, alleen KXTCD820). [. . . ] # i {ih} R {ih} "/# 4 Basisbediening Functie Gesprekken beginnen Een gesprek beantwoorden Een gesprek beëindigen Ontvangst-/luidsprekervolume Bediening Kies het telefoonnummer. i {C}/{s} {C} {ih} Druk de joystick tijdens het gesprek naar boven of beneden. ­2­ TCD810_820NL_QG(nl-nl). fm Page 3 Wednesday, August 31, 2005 1:48 PM Functie Laatste nummer herhalen Gesprekken beginnen met de herhaallijst Telefoonboek handset: een naam opslaan (naam, telefoonnummers, afbeelding) Bediening B (rechter zachte toets) i {C} B (rechter zachte toets) i Selecteer het gewenste nummer door de joystick naar boven of beneden te drukken. i {C} A (linker zachte toets) i " i "Nieuw nummer" i # i "Naam" i # i Voer de naam in (maximaal 16 tekens). gebruiker" i # i Selecteer de gewenste afbeelding door de joystick naar boven of beneden te drukken. i # i "<Opslaan>" i # i {ih} L U kunt maximaal 3 telefoonnummers voor één naam opslaan. Als u de stroom wilt inschakelen, drukt u op {ih} tot er een korte piep klinkt. Waarom is de display van de handset leeg? Wat moet ik doen als de handset L Controleer of de batterijen goed zijn geplaatst. Als u volledig opgeladen Ni-MH-batterijen gebruikt; Spreken: Maximaal 14 uur Standby: Maximaal 150 uur L De bedrijfsduur van de batterij kan afhankelijk van de omstandigheden en omgevingstemperatuur korter worden. wordt weergegeven en al na enkele gesprekken # wordt weergegeven, moeten de batterijen door nieuwe worden vervangen. De PIN is een 4-cijferige code die moet worden ingevoerd om de instellingen van een handset of basisstation te kunnen wijzigen. [. . . ] De standaard PIN voor zowel de handset als het basisstation is "0000". Wanneer moeten de batterijen worden vervangen? Wat is een PIN? Wat moet ik doen om bellerinfo in U moet een abonnement hebben op nummerherkenning. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC KX-FP155BFW

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC KX-FP155BFW zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag