Gebruiksaanwijzing PANASONIC HX-WA30EG

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC HX-WA30EG. Wij hopen dat dit PANASONIC HX-WA30EG handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC HX-WA30EG te teleladen.


PANASONIC HX-WA30EG : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (607 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PANASONIC HX-WA30EG WI-FI CONNEXION GUIDE (616 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC HX-WA30EG

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] VQC9442~Wi-FiGuide_dut. fm 1 ページ 2013年1月25日 金曜日 午後6時3分 Gids voor Wi-Fi-verbinding Dual Camera Modelnr. NEDERLANDS Dit toestel kan niet gebruikt worden om de verbinding op een openbaar draadloos LAN tot stand te brengen. Stap 3 Breng de verbinding met Wi-Fi tot stand Het instelscherm van het draadloze toegangspunt wordt weergegeven als voor de eerste keer op de Wi-Fi-knop gedrukt wordt. HX-WA30 Stap 1 Stap 2 Stap 3 Installeer de “Image App” Bevestig de Wi-Fi® verbindingsmethode Breng de verbinding met Wi-Fi tot stand Aansluiten op een draadloos toegangspunt (draadloze LANrouter) 7 8 9 (Als er een encryptiecode (Password) is) Selecteer [INPUT] met gebruik van de SET-toets en druk vervolgens op de SET-toets. [. . . ] BEDIEN. ] met gebruik van de SETtoets en druk vervolgens op de SET-toets. Start de toepassing “Image App” van de smartphone. Stap 1 1 Installeer de “Image App” Er wordt een omgeving vereist waarmee verbinding met het netwerk gemaakt kan worden. ≥ Als de verbinding volledig tot stand gekomen is, worden de beelden van dit toestel op het scherm van de smartphone weergegeven. Om dit toestel met de smartphone te verbinden, moet “Image App” in de gebruikte smartphone geïnstalleerd worden. [Android™]: Selecteer “Google Play™ Store”. [iOS]: Selecteer “App StoreSM”. 2 3 ≥ Er wordt een bericht op het scherm van het toestel weergegeven als de verbinding volledig tot stand gebracht is. ≥ Druk twee keer op de MENU-knop. Verbinding met een smartphone maken Voer “Panasonic Image App” in het zoekvak in. Selecteer “Image App” en installeer het. Selecteer [AFST. BEDIEN. ] met gebruik van de SET-toets en druk vervolgens op de SET-toets. Start de toepassing “Image App” van de smartphone. C [Directe verbinding] 1 2 3 4 Druk op dit toestel op de Wi-Fi-knop en stel Wi-Fi in. Stap 2 Bevestig de Wi-Fi® verbindingsmethode Bevestig het draadloze toegangspunt en de smartphone die gebruikt worden. ≥ Als de verbinding volledig tot stand gekomen is, worden de beelden van dit toestel op het scherm van de smartphone weergegeven. [Wi-Fi INST. ] # [Directe verbinding] B [Handmatige verbinding] ≥ Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van het apparaat dat gebruikt wordt voor details over de instelling en de weergave van het draadloze toegangspunt. Selecteer de SSID die weergegeven wordt op dit toestel in de Wi-Fi instelling van de smartphone. Voeg het Wachtwoord dat afgebeeld wordt op dit toestel in op een smartphone. [. . . ] ≥ “Wi-Fi”, “Wi-Fi Protected Setup”, “WPA” en “WPA2” zijn merken of gedeponeerde merken van Wi-Fi Alliance. ≥ Raadpleeg de gebruiksaanwijzing (PDF-formaat) van dit toestel voor details over de instelling wanneer [Handmatige Input] geselecteerd is. Selecteer het draadloze toegangspunt waarmee verbinding gemaakt moet worden met gebruik van de SET-toets en druk vervolgens op de SET-toets. ≥ Als geen encryptiecode (password) ingesteld is, is de verbinding volledig tot stand gebracht en wordt een bericht weergegeven. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC HX-WA30EG

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC HX-WA30EG zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag