Gebruiksaanwijzing PANASONIC HDC-SD40EG

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC HDC-SD40EG. Wij hopen dat dit PANASONIC HDC-SD40EG handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC HDC-SD40EG te teleladen.


PANASONIC HDC-SD40EG : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5751 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC HDC-SD40EG

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De produktie voorziet u van een kwalitatief hoogstaande oplossing Met deze applicaties, is het gemakkelijker interactief te werken met uw computer en creatiever werk te verrichten. [. . . ] - De producten blootstellen aan vochtigheid - Het gebruik van chemische producten om de producten te reinigen - De producten laten vallen. Indien u op enige problemen stuit, moet u het apparaat laten repareren door bevoegd personeel. Indien het kleine vierkantje een knipperend licht toont, dan wil dit zeggen dat uw produktie voorzien is van een correcte stroomtoevoer. Plaats de batterij Open uw pen en plaats een AAA batterij in het compartiment, plaats de + en- einden zoals hieronder getoond wordt. Stap 1 Klik op het pictogram van het schrijftablet dat aan de rechter onderkant van de werkbalk bevindt (Het pictogram van het schrijftablet verschijnt wanneer de kabel verbonden is. Klik op de "knoppen" om de zijknoppen naar eigen behoefte aan te passen (persoonlijke instelling). Plaats u pen op de holte van het schrijftablet wanneer ze niet gebruikt wordt. Binnen een bepaalde hoogte kan de pen gebruikt worden op het schrijftablet. [. . . ] Binnen een bepaalde hoogte kan de pen gebruikt worden op het schrijftablet. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC HDC-SD40EG

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC HDC-SD40EG zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag