Gebruiksaanwijzing PANASONIC HC-X1E

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC HC-X1E. Wij hopen dat dit PANASONIC HC-X1E handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC HC-X1E te teleladen.


PANASONIC HC-X1E : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (9932 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PANASONIC HC-X1E (9940 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC HC-X1E

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Book 35 ページ 2016年11月28日 月曜日 午後1時8分 Einrichten des LCD-Monitors ≥ Die hier vorgenommenen Einstellungen wirken sich nicht auf die eigentlichen Aufnahmen aus. [. . . ] (Wenn Sie die USER1- bis USER7-Taste verwenden) (Wenn Sie die USER8-Taste verwenden) O. (l 53) ≥ Die hier vorgenommenen Einstellungen wirken sich nicht auf die eigentlichen Aufnahmen aus. (Um die Hintergrundaufnahme zu starten) Drücken Sie die entsprechende USER-Taste oder das entsprechende USER-Tastensymbol. Berühren Sie / , um die Szenennummer auszuwählen, die Sie der Szenendatei zuweisen möchten. ‰ Drücken Sie die USER-Taste oder berühren Sie das USERTastensymbol, um die Einstellung zu deaktivieren. 4 Drücken Sie die Aufnahme-Start-/-Stopp-Taste erneut, um die Aufnahme abzubrechen. 2 Drücken Sie die Start-/Stopp-Taste für die Aufnahme, um die Aufzeichnung zu starten. Drücken Sie die Aufnahme-Start-/-Stopp-Taste erneut, um die Aufnahme abzubrechen. [. . . ] (l 194) ≥ Drücken Sie die COUNTER-Taste, um die Zähleranzeige umzuschalten. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC HC-X1E

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC HC-X1E zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag