Gebruiksaanwijzing PANASONIC HC-V250EC

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC HC-V250EC. Wij hopen dat dit PANASONIC HC-V250EC handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC HC-V250EC te teleladen.


PANASONIC HC-V250EC : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (610 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC HC-V250EC

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De restcapaciteitsindicator op de camcorder is ontworpen voor nikkel-cadmiumbatterijen, zodat hij geen betrouwbare indicatie geeft voor dit batterijpak. Controleer de restcapaciteit aan de hand van de restcapaciteitsindicator op het batterijpak. 1 2 3 4 5 6 7 Restcapaciteit* 0% minder dan 10% 10 tot 20% 20 tot 40% 40 tot 60% 60 tot 80% 80 tot 100% Uit Knippert Aan · Vijf LED's geven de restcapaciteit van het batterijpak aan. [. . . ] ⷠDe LED's op het batterijpak lichten op gedurende drie seconden wanneer de restcapaciteitsbevestigingsknop (CHECK-knop A) wordt ingedrukt. Wanneer het batterijpak op de batterijlader is bevestigd, kunnen de LED's niet correct oplichten. ⷠAls u het batterijpak tijdens het laden van de batterijlader haalt, is de staat van het batterijpak onstabiel en kunnen de LED's een verkeerde restcapaciteit aangeven. Voor een correcte indicatie moet u de restcapaciteit controleren 10 minuten nadat u het batterijpak van de batterijlader hebt gehaald. ⷠDe linker LED begint te knipperen (zie 2) wanneer de restcapaciteit van het batterijpak te sterk daalt tijdens het gebruik. Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig alvorens het oplaadbare batterijpak in gebruik te nemen. Dit batterijpak moet worden gebruikt met camcorders die werken op nikkelcadmiumbatterijen. De batterij kan niet worden gebruikt met camcorders die werken op lithiumionbatterijen. Wanneer deze leeg zijn, moet u ze niet weggooien maar inleveren als KCA. Hoewel u een volledig opgeladen batterijpak kunt bewaren, zal het toch stilaan ontladen, ook al gebruikt u het niet. Controleer de restcapaciteit van het batterijpak voordat u het gebruikt of laad het enkele dagen voor gebruik weer volledig op. ⷠLaat de video-apparatuur niet gedurende lange tijd in de pauze- of wachtstand staan. ⷠEen batterijpak dat u niet gebruikt, bewaart u op een koele droge plaats. ⷠEen batterijpak gaat minder lang mee bij omgevingstemperaturen van minder dan 10°C. Voor optimale resultaten dient u rekening te houden met het volgende: ­ Hou het batterijpak warm (bijvoorbeeld in uw zak) tot net voor het gebruik. ­ Laat geen chemische verwarming in contact komen met het batterijpak. [. . . ] Voor optimale resultaten dient u rekening te houden met het volgende: ­ Hou het batterijpak warm (bijvoorbeeld in uw zak) tot net voor het gebruik. ­ Laat geen chemische verwarming in contact komen met het batterijpak. ⭠Laad het batterijpak op bij kamertemperatuur (10°C tot 30°C). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC HC-V250EC

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC HC-V250EC zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag