Gebruiksaanwijzing PANASONIC EY6225

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC EY6225. Wij hopen dat dit PANASONIC EY6225 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC EY6225 te teleladen.


PANASONIC EY6225 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (457 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PANASONIC EY6225 (1180 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC EY6225

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig door alvorens het appraat in gebruik te nemen. Die automatische Ausschaltfunktion kann unwirksam werden, wenn die Batteriestärke nachlaßt. Lees de "Veiligheidsvoorschriften" en onderstaande aanwijzingen goed door alvorens de machine in gebruik te nemen. [. . . ] 6) Draag oorbeschermers wanneer u het gereedschap gedurende langere tijd achtereen gebruikt. Stel het draaimoment voor het karwei in op één van de 21 mogelijke instellingen. (De werking stopt bij het maximale koppel 1, 5 Nm (15kgf-cm) wanneer de schaal hoger is afgesteld. ) BDe automatische uitschakelfunctie wordt mogelijk onbruikbaar bij gebruik met hogere schalen en afnemende acculading. Met de startschakelaar niet geaktiveerd en een schroefblad geplaatst, kan het gereedschap als een gewone (handmatige) schroevedraaier worden gebruikt (tot 150 kg-cm). Druk na gebruik de hoofdschakelaarvergrendeling in de vergrendelde stand zodat het gereedschap niet per ongeluk in werking kan worden gesteld. Verwijderen van de accu: Druk op de twee lipjes aan de zijden van de accu. U dient een nieuwe accu aan te schaffen indien de gebruikstijd na de accu geladen te hebben aanzienlijk korter wordt. opmerking: · De capaciteit per lading is korter bij gebruik onder extreem hete of koude omstandigheden. Druk op de bovenste helft van de schakelaar voor het draaien in voorwaartse richting en op de onderste helft voor het draaien in tegengestelde richting. Om het milieu te beschermen en nogmaals bruikbare materialen te recyclen, dient u de accu naar een hiervoor bestemd inzamelpunt te brengen. Opmerking: Als u het accupack voor het eerst, of na een langdurige periode van opslag oplaadt, verdient het aanbeveling om de accu in ongeveer 24 uren volledig op te laden. opmerking:Wanneer de stekker in de Wandcontactdoos wordt gestoken, kunnen vonken ontstaan. Wanneer de accu is geladen, wordt automatisch een interne elektronische schakelaar geaktiveerd die voorkomt dat de accu wordt overladen. [. . . ] ) · Laat de lader afkoelen wanneer u meer dan twee accu's na elkaar oplaadt. Het opladen zal beginnen wanneer de temperatuur van de batterij is gedaald. Opmerking: Voor de accu's die met deze acculader kunnen worden opgeladen, dient u het label op de acculader of de informatie in de meest recente catalogus te lezen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC EY6225

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC EY6225 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag